Здравен център „Дар“

Здравен център „Дар“

Сайт за природолечение, духовно здраве и хармония

Начало

Искаш да знаеш кой си? Не питай. Действай! Действията ще те опишат и определят кой си.
Томас Джеферсън

Рубрики

Масажи

Масажи Масажи

Курсове

Курсове Курсове
Здравословен живот

Здравословен живот » Храна и хранене

Вълновата и информационна същност на житото

Пшеницата е не само набор от балансирани и най-подходящи за човешкото тяло вещества, но тя е и носител на полева енергия и информационно поле (памет). Това се отнася особено за покълналото жито.

Защо?

При разграждане на белтъчините в пшеницата по време на покълване се създава голяма банка елементарни частици. Биополето на пшеничните зърна при прорастване притежават много плътна „колективна структура”, като индивидуалните полета на зърната се наслагват едно върху друго. Това колективно поле си взаимодейства с полевите структури на човека, и то много меко, дружелюбно, при което „се кърпят дупките и недостатъците на нашата полева обвивка”.

Единното поле на прорастващите зърна действа потискащо върху полетата на различни по своята жизнена програма паразити в нашия организъм, като освобождава нашето тяло от тяхната многобройна армия, която го атакува по всички посоки. Това колективно поле потиска изкривените полета на болните органи, създавайки предпоставка за оздравяване. С нарастване на това влияние (при многократна употреба на покълнало жито) болният орган започва да се възстановява.

Резонансно-вълновата структура на покълната пшеница стимулира резонансните контури на индивидуалните клетки на организма и едновременно ги настройва на резонансно-честотна характеристика на органа, към който те принадлежат. Така в крайна сметка се формира вътрешната здрава резонансно-вълнова структура на организма – нашето полево тяло, аура.

Забележителен е фактът, че ако кълновете на пшеницата се поставят върху болното място, болката утихва, а лечението е по-ефикасно.

Мъдростта на Изтока и християнството ни учи, че храната трябва да се приема с любов, след молитва. Само тогава тя ще бъде полезна, лечебна, ще ни развива физически, умствено и духовно. Информационната биоенергия на покълналото жито е заредена с вибрациите на любовта към света и новия живот. И този заряд от любов се вгражда в нашето информационно поле, насища го и го укрепва с доброта, радостна, жизнеутвърждаваща нагласа. Не случайно хлябът е издигнат в култ, присъства в Господнята молитва и ни е завещан от Христос като тяло Господне.

На нас не ни остава нищо друго освен да приемем с благодарност този дар – пшеницата, дошъл според мъдреците при нас от Космоса. Това се потвърждава и от факта, че досега не е открит, и сигурно няма да бъде открит, дивият прародител на пшеницата, както е при всички останали културни растения, използвани от хората за храна.

 

Изпрати на приятел

Полетата, отбелязани с *, са задължителни за попълване.

Попитай „Дар“

Полетата, отбелязани с *, са задължителни за попълване.

Още статии от „Храна и хранене“

Всички статии по темата

 

Новини

Билки срещу COVID - 19
В Здравен център „Дар“ предлагаме билкови формули, синергични билкови продукти със запазената марка „Формула 1“, с мощно имуностимулиращо действие. 
Работно време
на Здравен център „Дар“ 
Мануална терапия и Хиропрактика
Цялостно лечение и профилактика при проблеми с опорно - двигателната и периферна нервна система. Лечение на дископатия, радикулити, и ишиас, плексит и др. Наместване на изкълчени стави, сублуксации и лечение на навяхвания. 
Упражнения за здраве и самолечение
Упражнения за здраве и самолечение по авторската методика на холистичния лечител Дончо Кръстев- "Танцът на Спиралата". 
Зала под наем
За йога, танци, семинари, лекции, курсове, презентации и др. 

Календар

За постите

Юли 2022 август 2022 Септември 2022
понеделниквторниксрядачетвъртъкпетъксъботанеделя
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
  • Няма данни за месеца.

За лунния календар

Издателство

book-cover book-cover book-cover book-cover book-cover book-cover
Aдрес на Здравен център „Дар“: София 1000, ул. „Д-р Г. Вълкович“ 6, тел. 02/ 986 75 09 и 0876 809 609, email: info@dar-center.com

© 2022 Здравен център „Дар“ Всички права запазени.

Този уеб сайт е създаден от Димо Димов (dimodi). Дизайн: Здравен център Дар.