Здравен център „Дар“

Здравен център „Дар“

Сайт за природолечение, духовно здраве и хармония

Начало

Ако умеете да се вслушвате в себе си, никога няма да станете играчка в ръцете на съдбата.
Парацелз

Рубрики

Масажи

Масажи Масажи

Курсове

Курсове Курсове
Психотерапия

Психотерапия » Енергиен вампиризъм

Няколко думи за лечението от и на вампирите

Въпросът за това как да се лекуват хора, пострадали от вампиризъм, и как вампирите да станат пълноценни хора, е най-важният.

Както вече знаем, вампиризмът се развива там, където душата е пуста, където няма любов и радост. Затова лечението би трябвало да цели първо изцеляване на душата. Но съвременната медицина, вместо да й помага, я трови с таблетки. Хората усещат безпомощността на медицината и търсят спасение от психично напрегнатия, енергийно замърсения живот на други места. Затова процъфтяват различни школи за духовно лечение, хората масово се обръщат към религията.

Арсеналът от немедикаментозни средства и методи е все още ограничен и слабо ефективен. Засега със сигурност могат да се посочат само две полезни средства.

Първият и най-действен метод на лечение след контакт с вампир се явява горещият билков чай. Не кафето, което възбужда, а чаят, който успокоява и лекува. Когато се пие горещ чай, на душата й става топло и хубаво. Той сгрява и уравновесява вътрешната енергия. Това психофизическо средство се е използвало при неразположение. Когато пиете горещ чай, вие ще оздравеете след 5-10 минути. Но разбира се, трябва да се забрави оскърбителя, да му се прости. Горещият чай може също така да ви посочи кой човек е вампир, защото вампирите не обичат да го пият, понеже ги изгаря. Горещ чай обичат жизнерадостните, умеещите да обичат хора. Колкото по-малко радост изпитва човек, толкова по-силно той изстудява чая си.

Второто средство за лечение, този път на вампири, са пиявиците. Известно е, че подобното се лекува с подобно или с противоположно. Вампирите приличат на пиявиците - те не ще ви оставят, докато не се наситят на вашата енергия.

Пиявицата се задържа на човешкото тяло от трийсет минути до два часа, след което пада сама. Колкото е по-тежка кръвта на човека, толкова по-бързо пиявиците й се насищат, толкова е по-нужно те да се прикрепят към тялото. Още в дълбока древност медицината е използвала пиявици за лечение на много заболявания. Тяхното използване не дава странични ефекти. Когато пиявиците смучат кръвта на човека, те отделят слюнка, която съдържа биологично активни вещества, влияещи благоприятно на кръвоносната система, а оттам и на целия организъм. Лечението с пиявици разпада тромбите, разширява съдовете, лекува варикозното разширение на вените и стимулира имунната система.

Ефектът от пиявиците е моментален, а курсът на лечение поразява с резултатите си.

Болестта на вампиризма възниква от слабост на духа, макар че Слънчевите вампири считат себе си за силни хора. Какво трябва да се направи? Необходимо е да се научим да засичаме онова състояние, при което внезапно изпитваме потребност да се разредим. Анализирайки го, ще разберем, че преди това всички наши мисли са се концентрирали върху себе си поради недоволство или раздразнение към някого; че всичко, каквото виждаме или чуваме, ни дразни.

Да се избегне това състояние или да се промени в друго, качествено ново състояние, не е трудно.

За това помагат, от една страна, новата дейност, от друга - медитацията и релаксацията.

Активната дейност, във всички нейни проявления, помага да се превключи вниманието и съзнанието, а физическото натоварване снема онова напрежение, което ни потиска. Тя действа при активните форми на това състояние /Слънчеви хора/.

При неговите пасивни форми /Лунни хора/, когато хората не притежават достатъчно физическа сила, изменението на състоянието става чрез вътрешно успокоение, отпускане и релаксация. Ще помогнат музиката и живописта, излетът сред природата, молитвата, мантрите, медитацията. Понеже Лунните хора реагират на всички събития около тях и много бързо преминават от едно състояние в друго, трябва да се стараят да задържат в мисълта си само положителните впечатления, да ходят на изложби, на театър, в парка, което ще ги зареди с чисти психични енергии, които ще пробудят вътрешния им свят.

 

Изпрати на приятел

Полетата, отбелязани с *, са задължителни за попълване.

Попитай „Дар“

Полетата, отбелязани с *, са задължителни за попълване.

Още статии от „Енергиен вампиризъм“

Всички статии по темата

 

Новини

Работно време
на Здравен център „Дар“ 
Следващата гонг медитация ще се състои
на 15 май /събота/ от 18:30 ч. 
Отдаваме зала под наем
За йога, танци, семинари, лекции, курсове, презентации и др. 

Календар

ПЕТРОВИТЕ ПОСТИ
започват на 15 юни и продължават до 28 юни За постите

Април 2021 май 2021 Юни 2021
понеделниквторниксрядачетвъртъкпетъксъботанеделя
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
  • Няма данни за месеца.

За лунния календар

Издателство

book-cover book-cover book-cover book-cover book-cover book-cover
Aдрес на Здравен център „Дар“: София 1000, ул. „Д-р Г. Вълкович“ 6, тел. 02/ 986 75 09 и 0876 809 609, email: info@dar-center.com

© 2021 Здравен център „Дар“ Всички права запазени.

Този уеб сайт е създаден от Димо Димов (dimodi). Дизайн: Здравен център Дар.