Здравен център „Дар“

Здравен център „Дар“

Сайт за природолечение, духовно здраве и хармония

Начало

Искаш да знаеш кой си? Не питай. Действай! Действията ще те опишат и определят кой си.
Томас Джеферсън

Рубрики

Масажи

Масажи Масажи

Курсове

Курсове Курсове
Заболявания

Заболявания » Полова система » Мастопатия

Бучка в гърдата

Уважаема редакция,
За мое голямо съжаление открих бучка в гърдата си. След многобройни консултации с близки мненията се разделиха. Едни ме съветват за незабавна операция, други препоръчват да опитам алтернативно лечение с природни средства: уринотерапия, хума и пр. Мисля, че на вас мога напълно да се доверя и затова се обръщам към лекарите от Здравен център “Дар” - какво да предприема?

Лидия П., Пловдив

Уважаема г-жо, напълно разбирам безпокойството Ви, защото стотици пациентки със същото оплакване са минали на преглед при мен. Веднага искам да отбележа, че голям процент от подобни образувания са доброкачествени и природолечението отлично се справя с тях. Но сама разбирате, че само медицинският преглед може да установи от какъв характер е образуванието и как да се подходи в конкретния случай.

Много са и случаите, когато е наложителна оперативна намеса, но повечето пациентки не я приемат и започват голямото ходене по мъките - от лекар на лекар, от лечител на лечител с надеждата някой да отмени препоръчаната операция. Така се губи ценно време и може да се стигне до необратими процеси.

Природолечението има огромни възможности както да предотврати една операция, така и да възстанови здравето след нея, защото трябва да се укрепи имунната система, психиката, общото здравословно състояние. Лекарите природолечители носят изключителната отговорност как да постъпят във всеки конкретен случай. От решаващо значение е и поведението на болния. Стара максима гласи, че не съществуват нелечими заболявания, но има хора, които не искат да бъдат излекувани. Вярата в успеха на едно или друго лечение е от изключително значение за крайния упех. А той не е еднократен, а трябва да е постоянен, за да не настъпят рецидиви.

Бих дала на Вас и на всяка жена, която е поставена в подобна ситуация, следния съвет: да се започне колкото се може по-бързо лечението, ако то е показано, или веднага да се оперира, ако това е задължително. Във всички случаи трябва да се лекува не заболяването, а болният. Причините, които са го довели до болестта. А това е процес.
Моля Ви, не отлагайте.

Д-р Румяна ЦАНКОВА

 

Изпрати на приятел

Полетата, отбелязани с *, са задължителни за попълване.

Попитай „Дар“

Полетата, отбелязани с *, са задължителни за попълване.

Още статии от „Мастопатия“

Всички статии по темата

 

Новини

Работно време
на Здравен център „Дар“ 
Семинар
Привилегия ли е да си здрав? Мъдрост от древността. Древните знания - нов прочит. Изкуство и духовност. Как храната може да бъде лекарство? Лечебна енергия от Природата. 
Билки срещу COVID - 19
В Здравен център „Дар“ предлагаме билкови формули, синергични билкови продукти със запазената марка „Формула 1“, с мощно имуностимулиращо действие. 
Мануална терапия и хиропрактика
Цялостно лечение и профилактика при проблеми с опорно - двигателната и периферна нервна система. Лечение на дископатия, радикулити, ишиас, плексит и др. Наместване на изкълчени стави, сублуксации и лечение на навяхвания. 
Упражнения за здраве и самолечение
Упражнения за здраве и самолечение по авторската методика на холистичния лечител Дончо Кръстев - „Танцът на Спиралата“. 
Зала под наем
За йога, танци, семинари, лекции, курсове, презентации и др. 
Масажи в „Дар“
ИЗБЕРЕТЕ ТУК 

Календар

За постите

Май 2023 юни 2023 Юли 2023
понеделниквторниксрядачетвъртъкпетъксъботанеделя
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
  • Няма данни за месеца.

За лунния календар

Издателство

book-cover book-cover book-cover book-cover book-cover book-cover
Aдрес на Здравен център „Дар“: София 1000, ул. „Д-р Г. Вълкович“ 6, тел. 0897 067 670 и 0882 651 280, email: baho_db@abv.bg

© 2023 Здравен център „Дар“ Всички права запазени.

Този уеб сайт е създаден от Димо Димов (dimodi). Дизайн: Здравен център Дар.