Здравен център „Дар“

Здравен център „Дар“

Сайт за природолечение, духовно здраве и хармония

Начало

Изкуството на щастието се крие в способността да намирате щастието в простите неща.
Хенри Уорд Бийчър

Рубрики

Масажи

Масажи Масажи

Курсове

Курсове Курсове
За интелекта

За интелекта » Човекът и Вселената

Великият потоп

Известно е, че в Слънчевата система космическото влияние се свежда основно до гравитационната сила, която въздейства непосредствено върху орбитите на планетите. Руските астрономи Ш. Г. Шараф и Н. А. Будникова пресметнали ексцентриците на елипсата на земната орбита за предходните 30 милиона години. Оказало се, че на всеки 4000 хиляди години екстремалното значение на ексцентрицитета съвпада с екстеремумите на други параметри на орбитата: дължината на перихелия, наклона на еклиптика към екватора - възниква резонанс. При това земята прави такъв наклон на земната ос, който се отразява пагубно на всички живеещи на планетата.

Глобалните изменения на климата, масовото измиране на цели видове животни, нечуваните катаклизми са само следствие на това.

Така според Библията, в началото на Потопа по цялата Земя 40 дни и 50 нощи валял непрекъснат пороен дъжд. Учените пресметнали, че върху сушата са се стоварили около 3,5 тона вода на всеки квадратен метър.

Пак според Библията при потопа с вода се покрили даже високите планини, а за това, според учените, са нужни още около хиляда пъти повече вода от приведеното по-горе количество. Откъде толкова вода?

Загадката разкри доцентът от Санкт-Петербургския планински университет В. Я. Брил. След направените изследвания той установил, че водата при потопа е нахлула на континентите от океаните в резултат на изменената земна ос. По-точно: океаните и моретата по инерция залели източните си крайбрежия, като оголили западните. Такъв “антипотоп” е зафиксиран в най-древните ръкописи на Китай.

И ако Ной на своя ковчег отпътувал от „Обетовената земя“, то когато водата започнала да спада, ковчегът трябвало да се окаже доста по на изток и по на север от мястото на старта. Указаната в Библята крайна точка - планината Арарат - точно съответства на тези изисквания.

Татяна и Виталий ТИХОПЛАВ

 

Изпрати на приятел

Полетата, отбелязани с *, са задължителни за попълване.

Попитай „Дар“

Полетата, отбелязани с *, са задължителни за попълване.

Още статии от „Човекът и Вселената“

Всички статии по темата

 

Новини

Билки срещу COVID - 19
В Здравен център Дар предлагаме билкови формули, синергични билкови продукти със запазената марка " Формула 1", които имат мощно имуностимулиращо действие: действат бързо и ефикасно, с изразено противовъзпалително, антивирусно, антибактериално, противогъбично и антипаразитно действие . Предлагаме и уникална тинктура за Дихателната система, действаща ефикасно при суха и влажна кашлица, бронхити, бронхопневмонии,а също така възстановяват белите дробове след изкарано заболяване. За повече информация: https://vedona.super.website/hranitelni-dobavki 
Работно време
на Здравен център „Дар“ 
Мануална терапия и Хиропрактика
Цялостно лечение и профилактика при проблеми с опорно - двигателната и периферна нервна система. Лечение на дископатия, радикулити, и ишиас, плексит и др. Наместване на изкълчени стави, сублуксации и лечение на навяхвания. 
Упражнения за здраве и самолечение
Упражнения за здраве и самолечение по авторската методика на холистичния лечител Дончо Кръстев- " Танцът на Спиралата". Методиката е с научно доказана теоретична и практическа концепция и е помогнала на хиляди души в здравен и социален план. 
Масажи в „Дар“
ИЗБЕРЕТЕ ТУК 
Зала под наем
За йога, танци, семинари, лекции, курсове, презентации и др. 

Календар

За постите

Декември 2021 януари 2022 Февруари 2022
понеделниквторниксрядачетвъртъкпетъксъботанеделя
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
  • Няма данни за месеца.

За лунния календар

Издателство

book-cover book-cover book-cover book-cover book-cover book-cover
Aдрес на Здравен център „Дар“: София 1000, ул. „Д-р Г. Вълкович“ 6, тел. 02/ 986 75 09 и 0876 809 609, email: info@dar-center.com

© 2022 Здравен център „Дар“ Всички права запазени.

Този уеб сайт е създаден от Димо Димов (dimodi). Дизайн: Здравен център Дар.