Здравен център „Дар“

Здравен център „Дар“

Сайт за природолечение, духовно здраве и хармония

Начало

Ако спирате всеки път, когато ви обидят или оплюят, никога няма да стигнете до мястото, където трябва да отидете.
Тибор Фишър

Рубрики

Масажи

Масажи Масажи

Курсове

Курсове Курсове
За интелекта

За интелекта » Загадки

Тайната на Сфинкса

Египетския Сфинкс до ден днешен буди любопитството на обикновения човек и на учения. Хилядолетия той лежи мълчалив пред пирамидите на Гиза и ревниво пази тайната на неговите създатели. След 1975 г., главно с помощта на Япония, той бе изцяло разкрит от затрупалите го през хилядолетията пясъци и откри пред нас своите огромни размери: 20 м висок и 57 м дълъг. Случайни ли са тези пропорции, както и самата фигура на Сфинкса-

тялото на лъв и главата на човек?

В края на 1995 г. бяха проведени и радиестезични измервания на Сфинска. Те показаха, че каменната фигура на Сфинкса е в непосредствена енергийна връзка с останалите пирамиди в долината, а и той самият има определено излъчване. Ето само някои от направените изводи.

  • Поотделно из-под лапите на Сфинкса е фиксирано излъчване на силови линии, образуващи мощни положителни и отрицателни полета. Можем да си представим тези полета като потоци, придаващи и отнемащи енергия.
  • Между лапите на Сфинкса се намира неутрална зона. Ако човек застане точно между тях, ще почувства мощен енергиен тласък откъм тялото на Сфинкса.
  • Ако човек застане с гръб към Сфинкса, ще почувства как го залива духовна енергия, която в Египет се нарича урей, а в Индия - кундалини.
  • Ако човек се обърне към Сфинкса с лице, то след малко ще почувства своеобразни енергийни тласъци в областта на третото око /междувеждието/ и долната чакра - Муладхара.

Тези и много други интересни факти, открити от радиестезистите, могат да бъдат обяснени и от друг ъгъл -

съществуването на торсионните полета.

Според тяхната теория цялата форма, размери и пропорции на Сфинкса образуват съответни мощни торсионни полета, въртящи се надясно и наляво. Те енергийно си кореспондират със съответните торсионни полета, създавани от пирамидите с някаква точно определена цел за нуждите на човека, човечеството, Земята и Космоса.

Според руския учен проф. Ернст Мулдашев и резултатите от неговите сензационни експедиции в Тибет и Хималаите /двете му книги на тази тема вече са преведени и на български език/ всички пирамиди и монументи на Земята са построени от древните лемури и атланти за неутрализиране на отрицателните мисли на човечеството, за да бъде запазена Земята от унищожение. Безпорно египетският Сфинкс в Газа, /а той не е единственият в Египет/ е бил построен от своите създатели като мощен източник на торсионни полета, които

са били използвани от жреците и за лечебни цели.

А може би те са постигали и безсмъртие на човек, който е бил последователно и дозирано облъчван от торсионните полета на Сфинкса, символизиращ здрав дух /главата на човек, човешкото Съзнание/ в здраво тяло /тялото на лъва/?

За телата на хора от човешките раси, живели през различни епохи на Земята и намиращи се в пещерите на Хималаите и Тибет в състояние на Самадхи в продължения на хилядолетия и милиони години, разказва в своите книги проф. Ернст Мулдашев. Те са и своеобразен генофонд на човешкия род и го запазват от унищожителните земни катаклизми - минали и предстоящи. Когато Духът на тези тела пожелае, тялото се съживява и „възкръсналите“ от небитие хора с огромни възможности и знания могат да изпълнят своята общочовешка мисия.

 

Изпрати на приятел

Полетата, отбелязани с *, са задължителни за попълване.

Попитай „Дар“

Полетата, отбелязани с *, са задължителни за попълване.

 

Новини

Работно време
на Здравен център „Дар“ 
Семинар
Привилегия ли е да си здрав? Мъдрост от древността. Древните знания - нов прочит. Изкуство и духовност. Как храната може да бъде лекарство? Лечебна енергия от Природата. 
Билки срещу COVID - 19
В Здравен център „Дар“ предлагаме билкови формули, синергични билкови продукти със запазената марка „Формула 1“, с мощно имуностимулиращо действие. 
Мануална терапия и хиропрактика
Цялостно лечение и профилактика при проблеми с опорно - двигателната и периферна нервна система. Лечение на дископатия, радикулити, ишиас, плексит и др. Наместване на изкълчени стави, сублуксации и лечение на навяхвания. 
Упражнения за здраве и самолечение
Упражнения за здраве и самолечение по авторската методика на холистичния лечител Дончо Кръстев - „Танцът на Спиралата“. 
Зала под наем
За йога, танци, семинари, лекции, курсове, презентации и др. 
Масажи в „Дар“
ИЗБЕРЕТЕ ТУК 

Календар

За постите

Февруари 2023 март 2023 Април 2023
понеделниквторниксрядачетвъртъкпетъксъботанеделя
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
  • Няма данни за месеца.

За лунния календар

Издателство

book-cover book-cover book-cover book-cover book-cover book-cover
Aдрес на Здравен център „Дар“: София 1000, ул. „Д-р Г. Вълкович“ 6, тел. 0897 067 670 и 0882 651 280, email: baho_db@abv.bg

© 2023 Здравен център „Дар“ Всички права запазени.

Този уеб сайт е създаден от Димо Димов (dimodi). Дизайн: Здравен център Дар.