Здравен център „Дар“

Здравен център „Дар“

Сайт за природолечение, духовно здраве и хармония

Начало

Ако спирате всеки път, когато ви обидят или оплюят, никога няма да стигнете до мястото, където трябва да отидете.
Тибор Фишър

Рубрики

Масажи

Масажи Масажи

Курсове

Курсове Курсове
За интелекта

За интелекта » Науката от древността до днес

Непорочно зачатие – възможно е

Непорочно зачатие – възможно е

* Съвременната наука вече дава категоричния отговор ­– да!

„Йосифе, син Давидов, не бой се да приемеш Мария, жена си; защото заченалото се в нея е от Духа Светаго...“

/Матея 1:20/

Непорочното зачатие и досега буди различни противоречиви мнения в умовете на хората. Доскоро науката беше съвсем категорична. Това не е възможно, защото противоречи на... Библията? Това е просто една красива легенда. И тъй нататък. Действително, възможно ли е земна жена да зачене и роди без намесата на мъж? Това съмнение отначало е изразила и самата Мария. Когато Ангел Гавриил й извистява: „и ето, ти ще заченеш в утробата, ще родиш Син и ще Го наречеш с името Иисус“, тя изразява съмнение: „как ще бъде това, когато аз мъж не познавам?“ /Лука 1:30,34/.

Според Евангелието непорочното зачатие на Дева Мария не е единствения случай. Неплодната и в напреднала възраст Елисавета, жена на твърде възрастния Захария, зачева и ражда син, Йоан, който още в утробата на майка си се изпълва с „Духа Светаго“ /Лука 1:13-15/. Самата Елисавета дава обяснение за станалото чудо: „тъй ми стори Господ в дните, в които ме погледна милостиво, за да снеме от мен укора между човеците“ /Лука 1:25/.

Съвременната наука обаче дава също положителен отговор за възможността на непорочното зачатие.

Многобройните експерименти, които провежда в тази насока.

Института по клинична и експериментална медицина към Сибирския филиал на Руската академия на науките даде повод на акад. Казначеев да направи следния извод: „Живото вещество /Душата/ отначало се проектира като холографски полеви образ и на базата именно на този образ, изгражда конкретното си земно биохимично тяло. Следователно, има две страни на живота и първата е онази, полевата, холографската страна“.

Според акад. Гаряев и неговите колеги, въз основа на направените експерименти, такава холограма възниква още преди раждането на цялостния организъм. С други думи, информацията, идваща отвън по отношение на ембриона, кара хромозомите му да създават определен вълнови образ. И този „образ-холограма диктува на делящите се клетки кога и къде трябва да растат крака, ръце, глава. Вълновият образ се запълва с материя, подобно на това, както леярската форма се изпълва с отливката“.

В потвърждение на този извод учените правят прост експеримент.

От неоплоден хайвер махат всички части на ДНК, съдържащи наследствена информация. След това в останалото микроскопично късче тъкан, с помощта на генератор, въвеждат информация, снета от вече оформена попова лъжичка. И тъканта започва да се развива, появяват се мускули, нерви, кръв.

„Ето как е родила Мария – казва акад. Гаряев – когато Светият Дух е предал на хромозомите й вълновата холограма на Божия образ. Между другото, с това може да се обясни и възникването на живота на Земята. Та нали тогава не е имало ДНК със заложена в нея информация. Значи, някой е трябвало да насочи вълнови холограми, които да накарат простите молекули да се съберат в по-сложни, чак до белтъците, ДНК и РНК и нататък в сложен организъм.“

Учените вече са убедени – този „някой“ не може да бъде никой друг, освен Бог.

 

Изпрати на приятел

Полетата, отбелязани с *, са задължителни за попълване.

Попитай „Дар“

Полетата, отбелязани с *, са задължителни за попълване.

Още статии от „Науката от древността до днес“

Всички статии по темата

 

Новини

Работно време
на Здравен център „Дар“ 
Семинар
Привилегия ли е да си здрав? Мъдрост от древността. Древните знания - нов прочит. Изкуство и духовност. Как храната може да бъде лекарство? Лечебна енергия от Природата. 
Билки срещу COVID - 19
В Здравен център „Дар“ предлагаме билкови формули, синергични билкови продукти със запазената марка „Формула 1“, с мощно имуностимулиращо действие. 
Мануална терапия и хиропрактика
Цялостно лечение и профилактика при проблеми с опорно - двигателната и периферна нервна система. Лечение на дископатия, радикулити, ишиас, плексит и др. Наместване на изкълчени стави, сублуксации и лечение на навяхвания. 
Упражнения за здраве и самолечение
Упражнения за здраве и самолечение по авторската методика на холистичния лечител Дончо Кръстев - „Танцът на Спиралата“. 
Зала под наем
За йога, танци, семинари, лекции, курсове, презентации и др. 
Масажи в „Дар“
ИЗБЕРЕТЕ ТУК 

Календар

За постите

Май 2023 юни 2023 Юли 2023
понеделниквторниксрядачетвъртъкпетъксъботанеделя
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
  • Няма данни за месеца.

За лунния календар

Издателство

book-cover book-cover book-cover book-cover book-cover book-cover
Aдрес на Здравен център „Дар“: София 1000, ул. „Д-р Г. Вълкович“ 6, тел. 0897 067 670 и 0882 651 280, email: baho_db@abv.bg

© 2023 Здравен център „Дар“ Всички права запазени.

Този уеб сайт е създаден от Димо Димов (dimodi). Дизайн: Здравен център Дар.