Здравен център „Дар“

Здравен център „Дар“

Сайт за природолечение, духовно здраве и хармония

Начало

Искаш да знаеш кой си? Не питай. Действай! Действията ще те опишат и определят кой си.
Томас Джеферсън

Рубрики

Масажи

Масажи Масажи

Курсове

Курсове Курсове
Заболявания

Заболявания » Ракови заболявания » Световните авторитети за рака

Агни йога за рака

 • Не бива да се забравя, че болестите еволюират заедно с расите и епохите. Но нашата писмено наука е толкова млада, че не бива да й се говори за сравнителния метод. Тя познава само няколко века, но къде са десетките хилядолетия? Ние много сме се възгордели и сме забравили за всичко, което не познаваме.

 • Ракът е бич за човечеството и неизбежно ще се увеличава. Главните мерки против рака трябва да бъдат в профилактиката. Който не употребява, месо, вино, тютюн и наркотици, който пази чиста психичната си енергия, който понякога се подлага на млечна диета, който очиства стомаха си и пие л. вода, той може да забрави за рака.
  В началото на болестта е възможна операция, но тя би била безсмислена, ако след оздравяването си човек се върне към предишния си живот.
  Разбира се, ултразвукът може да разбие тумора, но какво значение има това, ако причината за отравянето не е отстранена! Животът трябва да бъде оздравен! Неразумно е да се измисля лечение за мъртъвци! Вместо това, вниманието трябва да се насочи към качеството на живот на заболелите.
  С какво да бъде лекуван ракът? Разбира се, с психична енергия, защото нейният кристал дава най-доброто заздравяване…
  Прието е да се мисли, че ракът е наследствен. Това естествено трябва да бъде разбирано в смисъл, че отровеният организъм поражда подобен на себе си. Трябва да бъдат взети незабавни мерки за защита на децата, сред тях има вече немалко особени.
 •  
  Разбира се, бацилите на рака съществуват, преди всички те могат да бъдат намерени и убити с Огъня на сърцето. Ако отсъствието на психична енергия съдейства на развитието им, Огънят на сърцето като израз на висше познание, ги убива. Разбира се, това, което леко се изпепелява от висшата енергия, до известен може да бъде облекчено и от физически огън. Корените на много растения съдържат в себе си значителни растителни огньове и затова могат да бъдат полезни там, където Огньовете на сърцето още не действат.
 •  
  Ракът може да бъде лекуван с психична енергия, затова отсъствието на психична енергия в кръвта поражда заболяването.
 •  
  В заразяването на нервното вещество се съединява висшият и нисшият свят, през пролуката на нервното вещество може да влезе всеки неканен гост, започвайки с обсебването и завършвайки с рака. Но да се защити нервното вещество е възможно само с психична енергия. Това възпитаване на психичната енергия ще бъде истинската профилактика на човечеството. Може да се приложи поне чистата мисъл, защитавайки с нея входовете в нервната сфера. Даже тази простичка мярка ще бъде полезна. Така също психичната енергия ще бъде най-добрият очистител в период на скритото заболяване. Но е ужасно разлагането на нервното вещество под влияние на пиянството и всякакви пороци.
 

Изпрати на приятел

Полетата, отбелязани с *, са задължителни за попълване.

Попитай „Дар“

Полетата, отбелязани с *, са задължителни за попълване.

Още статии от „Световните авторитети за рака“

Всички статии по темата

 

Новини

Билки срещу COVID - 19
В Здравен център „Дар“ предлагаме билкови формули, синергични билкови продукти със запазената марка „Формула 1“, с мощно имуностимулиращо действие. 
Работно време
на Здравен център „Дар“ 
Мануална терапия и Хиропрактика
Цялостно лечение и профилактика при проблеми с опорно - двигателната и периферна нервна система. Лечение на дископатия, радикулити, и ишиас, плексит и др. Наместване на изкълчени стави, сублуксации и лечение на навяхвания. 
Упражнения за здраве и самолечение
Упражнения за здраве и самолечение по авторската методика на холистичния лечител Дончо Кръстев- "Танцът на Спиралата". 
Зала под наем
За йога, танци, семинари, лекции, курсове, презентации и др. 

Календар

За постите

Май 2022 юни 2022 Юли 2022
понеделниквторниксрядачетвъртъкпетъксъботанеделя
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
 • Няма данни за месеца.

За лунния календар

Издателство

book-cover book-cover book-cover book-cover book-cover book-cover
Aдрес на Здравен център „Дар“: София 1000, ул. „Д-р Г. Вълкович“ 6, тел. 02/ 986 75 09 и 0876 809 609, email: info@dar-center.com

© 2022 Здравен център „Дар“ Всички права запазени.

Този уеб сайт е създаден от Димо Димов (dimodi). Дизайн: Здравен център Дар.