Здравен център „Дар“

Здравен център „Дар“

Сайт за природолечение, духовно здраве и хармония

Начало

Искаш да знаеш кой си? Не питай. Действай! Действията ще те опишат и определят кой си.
Томас Джеферсън

Рубрики

Масажи

Масажи Масажи

Курсове

Курсове Курсове
Природна медицина

Природна медицина » Уринотерапия

Чудото на уринотерапията – случай от практиката

* Повече от две десетилетия ходене по мъките поради неустановена диагноза
* Как излекувах херпес зостер и силен отток на зъбите

Уринотерапия – практическо ръководство на Здравен център "Дар"Уважаеми читатели, реших да опиша моя случай, за да не изпадате и вие в подобна ситуация. Аз съм на 60 години. Разболях се на 33 год. от рак на езика. Раковите заболявания протичат у болните 50 на сто без болка, а 50 на сто – с болка още в самото начало. Тези, при които в началото няма болка, болестта се открива твърде късно и медицината е безсилна да ги излекува.

При мен всичко се започна с болка в езика, но лекарите не поставиха правилна диагноза и на третата година болката вече се усещаше и в гръдния кош. През 1982 год.оперирах перикардните кисти без подобрение, защото опериращият хирург не бе забелязал тумора в тимусната жлеза. След три години отново ме оперираха вече по мое настояване, защото не се чувствах добре, но и тогава не обърнаха внимание на езика, а и на ребрата.

И сега имам бучки и отток, не съм в състояние да извършвам никаква физическа работа от страх, да не ги счупя, защото вече два пъти съм ги чупила. За езика /първоизточника/ ходих и в онкологическия институт, но без резултат. През 1992 г. направиха биопсия, но казаха, че образуванието ми е доброкачествено и не се нуждая от лечение. С този резултат отидох в бившия ИСУЛ, но и там ми казаха, че няма нищо страшно.

В същото време състоянието ми се влошаваше, езикът ми бе изтръпнал,
нямах обоняние, вкус и апетит.

Започнах да отслабвам и имах болки в ребрата, където бяха бучките. Чудех се какво да направя. И ето с ходатайства отидох при доц. Чалъков. Но той, вместо да ми помогне в този късен момент, ме нахока, че съм употребила медицински термин. Сетне ми направи 11 лазер операции, но без ефект, защото нито веднъж не бе улучил карцинома.

Последната операция претърпях през 2000-та година. През следващата година отидох на консултация в ИСУЛ и да ми направят нова биопсия, но лекарите ми отказаха – клетките не били дегенерирали. Бях и в кожната клиника при Александровска болница за биопсия. Но нека спра дотук – не мога да опиша всички мои премеждия и ходене по мъките, докато се установи раково заболяване на езика. И в търсене на изход най-сетне попаднах в Здравен център „Дар“.

Така се приобщих към природолечението и на гърба си усетих неговата благодат. Изцяло промених начина си на хранене, лекарствата смених с билки, прополис и уринотерапия. Но по-специално искам да отбележа ефективността на уринотерапията. Само с нея излекувах херпес на ухото и херпес зостер. Нужни бяха едва две намазвания и спрях силната болка, а след една седмица оздравях напълно. С урина излекувах всички мои кожни заболявания и силен отток от болни зъби – само за 3 дни той бе овладян напълно чрез пиене, жабуркане и външно с марля. Докторите гледат и не вярват.

Убедена съм, че ако бях започнала да се лекувам в „Дар“ навремето, вече отдавна да съм забравила за рака и последиците от него. Стигнах до извода, че в съвременната медицина има два вида лекари: доктори бизнесмени и лекари природолечители. И ако попаднете на вторите, каквито са в кабинет „Дар“, няма начин да не победите болката, каквато и да е тя. Затова продължавам да се боря и с моята коварна болест.

Бог да ви благослови, лекари от Здравен център „Дар“! И дълбок поклон пред вас.

Люба Янакиева, гр. Сандански, тел. 0746 3-19-02

 

Изпрати на приятел

Полетата, отбелязани с *, са задължителни за попълване.

Попитай „Дар“

Полетата, отбелязани с *, са задължителни за попълване.

Още статии от „Уринотерапия“

Всички статии по темата

 

Новини

Билки срещу COVID - 19
В Здравен център „Дар“ предлагаме билкови формули, синергични билкови продукти със запазената марка „Формула 1“, с мощно имуностимулиращо действие. 
Работно време
на Здравен център „Дар“ 
Мануална терапия и Хиропрактика
Цялостно лечение и профилактика при проблеми с опорно - двигателната и периферна нервна система. Лечение на дископатия, радикулити, и ишиас, плексит и др. Наместване на изкълчени стави, сублуксации и лечение на навяхвания. 
Упражнения за здраве и самолечение
Упражнения за здраве и самолечение по авторската методика на холистичния лечител Дончо Кръстев- "Танцът на Спиралата". 
Зала под наем
За йога, танци, семинари, лекции, курсове, презентации и др. 

Календар

За постите

Ноевмври 2022 декември 2022 Януари 2023
понеделниквторниксрядачетвъртъкпетъксъботанеделя
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
  • Няма данни за месеца.

За лунния календар

Издателство

book-cover book-cover book-cover book-cover book-cover book-cover
Aдрес на Здравен център „Дар“: София 1000, ул. „Д-р Г. Вълкович“ 6, тел. 02/ 986 75 09 и 0876 809 609, email: info@dar-center.com

© 2022 Здравен център „Дар“ Всички права запазени.

Този уеб сайт е създаден от Димо Димов (dimodi). Дизайн: Здравен център Дар.