Здравен център „Дар“

Здравен център „Дар“

Сайт за природолечение, духовно здраве и хармония

Начало

Ако спирате всеки път, когато ви обидят или оплюят, никога няма да стигнете до мястото, където трябва да отидете.
Тибор Фишър

Рубрики

Масажи

Масажи Масажи

Курсове

Курсове Курсове
Заболявания

Заболявания » Полова система » Импотентност

Импотентност - лечение

Природните методи за лечение успешно могат да съдействат за изчезването на импотентността. При лечение с билки се използват шипка, офика, черна боровинка, жълта иглика, коприва, жълт кантарион, лайка, борови връхчета.
Необходимите витамини са А, В1, В2, В6, С, фолиева киселина, а тяхното набавяне става успешно с плодове, зеленчуци, ядки.

Правилното хранене

е особено важно при еректилни дисфункции. Две шепи храна са идеалният обяд – в едната трябва да са белтъчините, а в другата – въглехидратите и мазнините.

 • Белтъчините се осигуряват от храни, съдържащи ненаситени мастни киселини – от рибата, млечните и бобовите храни.

  Въглехидратите се набавят от пресните плодове и зеленчуци.
 • Мазнините трябва да са растителни – зехтин, слънчогледово и царевично олио, ядки /орехи и бадеми /.

Очистването на дебелото черво

също води до много по-добри функции на мъжката полова система. Прави се с леко подсолена вода или още по-добре с преварена урина.

Практикуването на системата Йога също води до предпазване от импотентност.

Потентността започва от ума, от характера и психиката. Ако прилагате някои характерни черти, с изненада ще установите, че и половата мощ е нараснала:

 • самоувереност – това е вероятно най-важната особеност. За да притежавате мощ на пениса, трябва да вярвате в себе си. Трябва да чувствате, че можете да постигнете всичко, което пожелаете. Суперпотентният мъж харесва себе си такъв, какъвто е. Доволен е от себе си и от мястото си в живота. В същото време не почива на лаврите си, обича новите предизвикателства, преследва целите и амбициите си със страст и убеденост.
 • Реализиране на потенциала – в по-голямата си част суперпотентните мъже постигат целите, които са си поставили на определен етап от живота си, те реализират пълния си потенциал във всяко отношение.
 • Самочувствие – суперпотентният мъж няма нужда от постоянните уверения на другите, че е наред. Той е сигурен в себе си. Не е нужно да прави чудеса, за да доказва, че го бива за нещо или да изявява мощта на пениса си. Това не означава, че е сляп за слабостите си. Той има вярна самооценка, без да се надценява. Ако се възприемате по този начин, вие можете да се съобразявате с човешките си слабости и недостатъци, без да ги отричате, но и без да се поддавате на малоценност.
 • Позитивно мислене – на всяка ситуация може да се погледне по няколко начина: можете да изберете да се лутате сред дебрите на ума си или да изберете онова течение от мисли, което ще ви изведе на по-добро място. Това не означава, че трябва да се преструвате на щастливи по време на трагедия, а да не се поддавате на цинизъм и отчаяние. Без значение какви са раздадените карти, мъжете с мощ на пениса приемат нещата такива, каквито са, откриват нещо полезно и окуражително във всяка ситуация и предприемат стъпки, за да обърнат нещата в своя полза.
 • Състезателен дух – мъжете с мощ на пениса обикновено обичат конкуренцията и я смятат за здравословна. Харесва им да са първи, да се държат достойно, когато губят. Знаят, че са направили всичко възможно, за да победят, но самооценката им не зависи от това, дали печелят винаги. Умеят да отстъпват и не приемат отстъплението като провал. Учат се от грешките си и притежават неизчерпаема целеустременост.
 • Храброст – това е мъжът, който бихте искали да е на ваша страна в трудни моменти. Той запазва самообладание и не се колебае да поеме отговорност по време на криза.
 • Уравновесеност – суперпотентният мъж не се притеснява особено, рядко е нервен и рядко страда от безсъние. Не е склонен към ирационални страхове, дребнава омраза, нито е обременен от чувство на вина или срам. Не приема да бъде жертва.
 • Щастие – суперпотентният мъж е щастлив. Той се наслаждава на живота пълноценно. Извлича всичко хубаво от настоящия момент. Мощта на пениса поражда и отлично чувство за хумор. Ако се научите да цените иронията и абсурда в живота, можете да се смеете на собствените си недостатъци толкова, колкото и на добрия виц.
 • Ентусиазъм – суперпотентният мъж изпитва удоволствие от всичко в живота, подхожда към всяка дейност с възбуда и вълнение, ентусиазъм и одобрение.
  Стойностни връзки – това се отнася и за работата, и за личния живот. Този мъж се отнася към хората с уважение, притежава обаяние и непринуденост в социалните отношения, умее да долавя чувствата на другите.

Д-р Коста НИКОЛОВ

 

Изпрати на приятел

Полетата, отбелязани с *, са задължителни за попълване.

Попитай „Дар“

Полетата, отбелязани с *, са задължителни за попълване.

Още статии от „Импотентност“

Всички статии по темата

 

Новини

Билки срещу COVID - 19
В Здравен център „Дар“ предлагаме билкови формули, синергични билкови продукти със запазената марка „Формула 1“, с мощно имуностимулиращо действие. 
Работно време
на Здравен център „Дар“ 
Мануална терапия и Хиропрактика
Цялостно лечение и профилактика при проблеми с опорно - двигателната и периферна нервна система. Лечение на дископатия, радикулити, и ишиас, плексит и др. Наместване на изкълчени стави, сублуксации и лечение на навяхвания. 
Упражнения за здраве и самолечение
Упражнения за здраве и самолечение по авторската методика на холистичния лечител Дончо Кръстев- "Танцът на Спиралата". 
Зала под наем
За йога, танци, семинари, лекции, курсове, презентации и др. 

Календар

За постите

Октомври 2022 ноевмври 2022 Декември 2022
понеделниквторниксрядачетвъртъкпетъксъботанеделя
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    
 • Няма данни за месеца.

За лунния календар

Издателство

book-cover book-cover book-cover book-cover book-cover book-cover
Aдрес на Здравен център „Дар“: София 1000, ул. „Д-р Г. Вълкович“ 6, тел. 02/ 986 75 09 и 0876 809 609, email: info@dar-center.com

© 2022 Здравен център „Дар“ Всички права запазени.

Този уеб сайт е създаден от Димо Димов (dimodi). Дизайн: Здравен център Дар.