Здравен център „Дар“

Здравен център „Дар“

Сайт за природолечение, духовно здраве и хармония

Начало

Ако умеете да се вслушвате в себе си, никога няма да станете играчка в ръцете на съдбата.
Парацелз

Рубрики

Масажи

Масажи Масажи

Курсове

Курсове Курсове
Заболявания

Заболявания » Нервна система » Основата на живота

Нервната сила

Нервната сила е източник на целия ви живот

Вашият живот протича през вашите нерви. Когато имате нервна сила, сте пълни с ентусиазъм и щастие, здраве и оптимизъм. Вие преодолявате всички трудности и сте готови да приемете всяко предизвикателство на съдбата. Вие приветствате всякакви проблеми, защото сте уверени, че вашата нервна сила ще се справи с тях.

Вие не ще можете да победите човека, пълен с нервни сили. Той ще стреми отново и отново към целта, не забелязвайки колко често е претърпявал несполуки, и в крайна сметка ще победи. 5 % от хората управляват и ръководят човечество и водеща е нервната сила.

Вашето здраве, сила, жизнеспособност и търпение се измерват непосредствено с вашата нервна сила. Това ви дава онзи резерв от сили, който прави живота пълен с успех и очарование. Светът е пълен с хора, които са надарени с ум и способности да се изкачат на върха. Но на тях им липсва необходимата нервна сила, която би ги водела напред. Привлекателността на жената, нейното очарование и живост имат пряко отношение към нервната сила, която прави така, че да сияят от здраве.

Нервната сила и физическото здраве са вътрешно свързани

Вашето тяло е сложна машина. Нервната сила е движещата сила. Но нейната енергия зависи, от своя страна, от хармоничната дейност на жизнените органи. От белите дробове и сърцето кръвта постъпва чрез обширната циркулационна система във всяка клетка на тялото и от тях разнася храната по цялото тяло. Ако някой орган работи лошо, кръвта няма да може да съдържа елементите, необходими за създаването на нервна сила. Вашият стомах трябва да храносмила добре. Отделителните органи – черва, бели дробове, бъбреци и кожа, имат нужда от огромна нервна сила за успешната си работа. Слезката, черният дроб и всички кръвоносни органи трябва да работят хармонично.

 

Изпрати на приятел

Полетата, отбелязани с *, са задължителни за попълване.

Попитай „Дар“

Полетата, отбелязани с *, са задължителни за попълване.

Още статии от „Основата на живота“

Всички статии по темата

 

Новини

Билки срещу COVID - 19
В Здравен център Дар предлагаме билкови формули, синергични билкови продукти със запазената марка " Формула 1", които имат мощно имуностимулиращо действие: действат бързо и ефикасно, с изразено противовъзпалително, антивирусно, антибактериално, противогъбично и антипаразитно действие . Предлагаме и уникална тинктура за Дихателната система, действаща ефикасно при суха и влажна кашлица, бронхити, бронхопневмонии,а също така възстановяват белите дробове след изкарано заболяване. За повече информация: https://vedona.super.website/hranitelni-dobavki 
Работно време
на Здравен център „Дар“ 
Мануална терапия и Хиропрактика
Цялостно лечение и профилактика при проблеми с опорно - двигателната и периферна нервна система. Лечение на дископатия, радикулити, и ишиас, плексит и др. Наместване на изкълчени стави, сублуксации и лечение на навяхвания. 
Упражнения за здраве и самолечение
Упражнения за здраве и самолечение по авторската методика на холистичния лечител Дончо Кръстев- " Танцът на Спиралата". Методиката е с научно доказана теоретична и практическа концепция и е помогнала на хиляди души в здравен и социален план. 
Масажи в „Дар“
ИЗБЕРЕТЕ ТУК 
Зала под наем
За йога, танци, семинари, лекции, курсове, презентации и др. 

Календар

За постите

Декември 2021 януари 2022 Февруари 2022
понеделниквторниксрядачетвъртъкпетъксъботанеделя
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
  • Няма данни за месеца.

За лунния календар

Издателство

book-cover book-cover book-cover book-cover book-cover book-cover
Aдрес на Здравен център „Дар“: София 1000, ул. „Д-р Г. Вълкович“ 6, тел. 02/ 986 75 09 и 0876 809 609, email: info@dar-center.com

© 2022 Здравен център „Дар“ Всички права запазени.

Този уеб сайт е създаден от Димо Димов (dimodi). Дизайн: Здравен център Дар.