Здравен център „Дар“

Здравен център „Дар“

Сайт за природолечение, духовно здраве и хармония

Начало

Ако умеете да се вслушвате в себе си, никога няма да станете играчка в ръцете на съдбата.
Парацелз

Рубрики

Масажи

Масажи Масажи

Курсове

Курсове Курсове
Заболявания

Заболявания » Опорно-двигателна система » Ревматоиден артрит

Ревматоиден артрит - лечение

Опитът на Здравен център “Дар” показва, че пациенти, предприели очистване на черния дроб, както и следващите очиствания на органите /Вж. Енциклопедия за здраве “Дар”, кн. 1, подобряват своето състояние по-бързо и по-трайно, макар и с лечебни кризи, отколкото тези, разчитащи изключително на фитотерапия, хранителен режим и гимнастика.

Много добър ефект дава съчетаването на тези процедури с китайски точков масаж /Вж. Енциклопедия за здраве “Дар”, кн. 2, който допринася за правилния баланс на “чи” в организма.

Необходимо е също така прилагането на различни методи за успокояване на нервната система. Сковаността на физическо ниво е много често проекция на скованост на емоционално и умствено равнище. Добрата мисъл хармонизира протичането на енергията в тялото, докато лошата я блокира. Ето защо позитивната настройка на пациента в хода на лечението е изключително важна.

Ако в началото на заболяването се вземат всички необходими мерки от природолечението за подобряване състоянието на организма и неговата имунна система, може да се предоврати неговият прогресиращ ход. Ако то е напреднало, могат да се облекчат сковаността и болките, което ще подобри живота на болния. Изисква се изключително потоянство, търпение и вяра от страна пациента за постигането на желания възможен резултат.

Забележка! Лечението на ревматоидния артрит протича като лечението на артрита.

 

Изпрати на приятел

Полетата, отбелязани с *, са задължителни за попълване.

Попитай „Дар“

Полетата, отбелязани с *, са задължителни за попълване.

Още статии от „Ревматоиден артрит“

Всички статии по темата

 

Новини

Билки срещу COVID - 19
В Здравен център Дар предлагаме билкови формули, синергични билкови продукти със запазената марка " Формула 1", които имат мощно имуностимулиращо действие: действат бързо и ефикасно, с изразено противовъзпалително, антивирусно, антибактериално, противогъбично и антипаразитно действие . Предлагаме и уникална тинктура за Дихателната система, действаща ефикасно при суха и влажна кашлица, бронхити, бронхопневмонии,а също така възстановяват белите дробове след изкарано заболяване. За повече информация: https://vedona.super.website/hranitelni-dobavki 
Работно време
на Здравен център „Дар“ 
Мануална терапия и Хиропрактика
Цялостно лечение и профилактика при проблеми с опорно - двигателната и периферна нервна система. Лечение на дископатия, радикулити, и ишиас, плексит и др. Наместване на изкълчени стави, сублуксации и лечение на навяхвания. 
Упражнения за здраве и самолечение
Упражнения за здраве и самолечение по авторската методика на холистичния лечител Дончо Кръстев- " Танцът на Спиралата". Методиката е с научно доказана теоретична и практическа концепция и е помогнала на хиляди души в здравен и социален план. 
Масажи в „Дар“
ИЗБЕРЕТЕ ТУК 
Зала под наем
За йога, танци, семинари, лекции, курсове, презентации и др. 

Календар

За постите

Декември 2021 януари 2022 Февруари 2022
понеделниквторниксрядачетвъртъкпетъксъботанеделя
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
  • Няма данни за месеца.

За лунния календар

Издателство

book-cover book-cover book-cover book-cover book-cover book-cover
Aдрес на Здравен център „Дар“: София 1000, ул. „Д-р Г. Вълкович“ 6, тел. 02/ 986 75 09 и 0876 809 609, email: info@dar-center.com

© 2022 Здравен център „Дар“ Всички права запазени.

Този уеб сайт е създаден от Димо Димов (dimodi). Дизайн: Здравен център Дар.