Здравен център „Дар“

Здравен център „Дар“

Сайт за природолечение, духовно здраве и хармония

Начало

Ако спирате всеки път, когато ви обидят или оплюят, никога няма да стигнете до мястото, където трябва да отидете.
Тибор Фишър

Рубрики

Масажи

Масажи Масажи

Курсове

Курсове Курсове
За духа и за душата

За духа и за душата » Духовни учения

Астралният космос

* Астралната вселена, направена от различни фини вибрации на светлината и цветовете, е стотици пъти по-голяма от материалния космос

Точно както в пространството блуждаят множество физически слънца и звезди, така има неизброими астрални слънчеви и звездни системи. Астралните светила напомнят северно сияние, като слънчевото астрално сияние е по-ослепително от меко-лъчистото лунно сияние. Астралните дни и нощи са по-дълги от земните.

Астралният свят е безкрайно красив, чист, светъл и подреден. Там няма мъртви планети и безплодни земи. Земните недостатъци – плевели, бактерии, насекоми, змии – липсват. За разлика от променливия климат и сезони на земята, астралните планети поддържат равномерната температура на вечната пролет, като от време на време пада блестящ бял сняг и дъжд от многоцветни светлини. Астралните планети изобилстват с опалови езера, светли морета и дъгоцветни реки.

Обикновената астрална вселена – за разлика от по-фино астрално небе на Хиранялока – е населена с милиони астрални същества, които са дошли наскоро или по-отдавна от земята, а също така и милиарди феи, русалки, риби, животни, гоблини, гноми, полубогове и духове, всички обитаващи различни астрални планети в съответствие с кармичните си качества. Разнообразни сферични домове или вибрационни области са предназначени за добрите и злите духове.

Добрите могат да се придвижват свободно, а злите трябва да се ограничават в определени зони. Точно както човешките същества живеят на повърхността на земята, червеите – в почвата, рибите – във водата, и птиците – във въздуха, така и за астралните същества от различен ранг са предназначени подходящи вибрационни области.

Сред падналите ангели на мрака, прогонени от другите светове, произтичат сблъсъци и войни с жизнетронни бомби или с ментални мантрични вибрационни лъчи. Тези същества обитават изпълнените с мрак области на по-нисшия астрален космос, преработвайки лошата си карма.

В обширните области над този астрален затвор всичко е блестящо и красиво. Астралният космос по-естествено от земния е настроен в съзвучие с божествената воля и плана за съвършенство. Всеки астрален обект се проявява предимно по Божията воля и само частично по волевия призив на астралните същества. Творецът е дарил на астралните Си деца свободата и привилегията да променят и усъвършенстват по свое желание астралния космос.

Шри ЮКТЕШВАР

 

Изпрати на приятел

Полетата, отбелязани с *, са задължителни за попълване.

Попитай „Дар“

Полетата, отбелязани с *, са задължителни за попълване.

Още статии от „Духовни учения“

Всички статии по темата

 

Новини

Работно време
на Здравен център „Дар“ 
Семинар
Привилегия ли е да си здрав? Мъдрост от древността. Древните знания - нов прочит. Изкуство и духовност. Как храната може да бъде лекарство? Лечебна енергия от Природата. 
Билки срещу COVID - 19
В Здравен център „Дар“ предлагаме билкови формули, синергични билкови продукти със запазената марка „Формула 1“, с мощно имуностимулиращо действие. 
Мануална терапия и хиропрактика
Цялостно лечение и профилактика при проблеми с опорно - двигателната и периферна нервна система. Лечение на дископатия, радикулити, ишиас, плексит и др. Наместване на изкълчени стави, сублуксации и лечение на навяхвания. 
Упражнения за здраве и самолечение
Упражнения за здраве и самолечение по авторската методика на холистичния лечител Дончо Кръстев - „Танцът на Спиралата“. 
Зала под наем
За йога, танци, семинари, лекции, курсове, презентации и др. 
Масажи в „Дар“
ИЗБЕРЕТЕ ТУК 

Календар

За постите

Май 2023 юни 2023 Юли 2023
понеделниквторниксрядачетвъртъкпетъксъботанеделя
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
  • Няма данни за месеца.

За лунния календар

Издателство

book-cover book-cover book-cover book-cover book-cover book-cover
Aдрес на Здравен център „Дар“: София 1000, ул. „Д-р Г. Вълкович“ 6, тел. 0897 067 670 и 0882 651 280, email: baho_db@abv.bg

© 2023 Здравен център „Дар“ Всички права запазени.

Този уеб сайт е създаден от Димо Димов (dimodi). Дизайн: Здравен център Дар.