Здравен център „Дар“

Здравен център „Дар“

Сайт за природолечение, духовно здраве и хармония

Начало

Изкуството на щастието се крие в способността да намирате щастието в простите неща.
Хенри Уорд Бийчър

Рубрики

Масажи

Масажи Масажи

Курсове

Курсове Курсове
За интелекта

За интелекта » Науката от древността до днес

Телепортиране на лечебна информация

* Вече са създадени първите електромагнитни лекарства

Много са интересни експериментите, изпълнени от доктора на биологичните науки акад. Пьотр Гаряев. Той вкарва на 30 опитни плъха смъртоносна доза алоксан - отрова, която убива клетките на задстомашната жлеза, изработваща инсулин. В резултат гризачите с тежък диабет, изпадат в кома и 24 от тях бързо умират. Оцелелите 6 животни вече агонизират, когато са разделени на две групи и обработени с информация за здраве. В резултат всички започват бързо да оздравяват.

В лъча на лазера, който след като многократно се отразява от огледало, създава стояща светлинна вълна, разполагат жлеза на здрав млад плъх. На определени режими от жлезата се „взема“ информация за здравето, която „запомнят“ носителите на светлината - фотоните. Чрез използване на телепортация от втори род учените успяват да прехвърлят инфорцията за здравето на езика на светлината през езика на информацията на езика на радиовълните. Подлагат умиращите плъхове на въздействието на

светлини и радиовълни, носещи тази информация.

Три плъха, получаващи светлинна и радиовълнова информация, само след три денонощия започват да се оправят: най-напред им спада нивото на захарта в кръвта, а после излизат и от комата. Останалите плъхове са облъчени само с радиовълни и оздравяването им върви значително по-бавно. Те идват на себе си едва на деветия ден.

И така, учените създават нов метод за борба със захарния диабет, от който страдат милиони хора. По-рано те са вземали информация от ДНК и са я пренасяли върху обекта, но вече е ясно, че е достатъчно тя да се вземе от някаква тъкан или орган на здрав човек, което не му нанася никаква вреда, и тя да се внедри в увредената тъкан или орган на болния.

Вместо трансплантация – телепортация на лечебна информация.

Това са първообрази на медицината на бъдещето – казва акад. Гаряев. –Не ни трябват вредна химия, фармацевтични производства, които тровят с отпадъци околната среда. Оказва се, че човек може да се лекува с електромагнитни лекарства, произвеждани от самия организъм. Образно казано, във вълновия апарат на наследствеността, в този пулт за управление на саморегулацията, трябва с помощта на физични полета – аналози на такива полета в организма – да се натиснат определени бутони и човек да стане здрав.“

За да се поддържа обаче здравето, не бива да се допуска внедряване на негативна информация в течностните среди на организма, както и във фините /информационните/ структури на човека. Или да се научим да се избавяме от нея, преди тя да се прояви като болест на равнището на физическото тяло.

След като лекарите навсякъде признаят, че физическото тяло и фините тела са само особени носители, даващи възможности на нашия Дух да функционира във физическия план на битието, ще започнат кардинално да се променят методите на лечение и поддържане здравето на човека.

Виталий и Татяна ТИХОПЛАВ

 

Изпрати на приятел

Полетата, отбелязани с *, са задължителни за попълване.

Попитай „Дар“

Полетата, отбелязани с *, са задължителни за попълване.

Още статии от „Науката от древността до днес“

Всички статии по темата

 

Новини

Билки срещу COVID - 19
В Здравен център Дар предлагаме билкови формули, синергични билкови продукти със запазената марка " Формула 1", които имат мощно имуностимулиращо действие: действат бързо и ефикасно, с изразено противовъзпалително, антивирусно, антибактериално, противогъбично и антипаразитно действие . Предлагаме и уникална тинктура за Дихателната система, действаща ефикасно при суха и влажна кашлица, бронхити, бронхопневмонии,а също така възстановяват белите дробове след изкарано заболяване. За повече информация: https://vedona.super.website/hranitelni-dobavki 
Работно време
на Здравен център „Дар“ 
Мануална терапия и Хиропрактика
Цялостно лечение и профилактика при проблеми с опорно - двигателната и периферна нервна система. Лечение на дископатия, радикулити, и ишиас, плексит и др. Наместване на изкълчени стави, сублуксации и лечение на навяхвания. 
Упражнения за здраве и самолечение
Упражнения за здраве и самолечение по авторската методика на холистичния лечител Дончо Кръстев- " Танцът на Спиралата". Методиката е с научно доказана теоретична и практическа концепция и е помогнала на хиляди души в здравен и социален план. 
Масажи в „Дар“
ИЗБЕРЕТЕ ТУК 
Зала под наем
За йога, танци, семинари, лекции, курсове, презентации и др. 

Календар

За постите

Декември 2021 януари 2022 Февруари 2022
понеделниквторниксрядачетвъртъкпетъксъботанеделя
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
  • Няма данни за месеца.

За лунния календар

Издателство

book-cover book-cover book-cover book-cover book-cover book-cover
Aдрес на Здравен център „Дар“: София 1000, ул. „Д-р Г. Вълкович“ 6, тел. 02/ 986 75 09 и 0876 809 609, email: info@dar-center.com

© 2022 Здравен център „Дар“ Всички права запазени.

Този уеб сайт е създаден от Димо Димов (dimodi). Дизайн: Здравен център Дар.