Здравен център „Дар“

Здравен център „Дар“

Сайт за природолечение, духовно здраве и хармония

Начало

Ако спирате всеки път, когато ви обидят или оплюят, никога няма да стигнете до мястото, където трябва да отидете.
Тибор Фишър

Рубрики

Масажи

Масажи Масажи

Курсове

Курсове Курсове
Източна медицина

Източна медицина » Източни диагностики

Енергийна медицина

Неоспорим факт е, че редица симптоми от страна на организма се дължат на нарушена енергетика, която с времето, ако не се вземат мерки, може да прерасне в истинска болест.

Бих казала, че всеки дискомфорт, който не дава отклонения в лабораторните и физикални изследвания, представлява енергиен дисбаланс. В тези случаи, пациентът по изследвания е здрав, но реално  има оплаквания, за които търси медицинска помощ.

Такива гранични състояния между здравето и болестта отдавна са известни на мъдрата източна медицина. Лечебните методи и средства, които тя използва, са насочени към хармонизиране на енергията в енертийните канали и енергийните центрове/чакри/ в човешкото тяло.

В тази посока, в кабинет Дар прилагаме комплексно природолечение. Освен ирисовата диагностика, с която установявам уязвимите места и заболелите органи, с помощта на диагностика по чакрите, по пулса на радиалната артерия и алармените точки на меридианите, аз констатирам енергийния дисбаланс в организма и назначавам на пациента индивидуален природолечебен план и процедури.

В подкрепа на казаното по-горе, ще приведа няколко примера на често срещани гранични състояния, при които препоръчвам да се потърси първо помощ от Природата.

Например периодичното покачване на кръвното налягане не означава още хипертонична болест, усещането за световъртеж в повечето случаи е временен енергиен дисбаланс, както и чувството на задух в условия на стрес и много други.

Моят съвет накрая е да не се бърза с медикаментозното лечение, защото целта на истински хуманната медицина не е създаването на лекарствено зависими пациети, а връщането им към равновесното състояние на организма – цялостното здраве.

Д-р Весела КОЕВСКА

 

Изпрати на приятел

Полетата, отбелязани с *, са задължителни за попълване.

Попитай „Дар“

Полетата, отбелязани с *, са задължителни за попълване.

Още статии от „Източни диагностики“

Всички статии по темата

 

Новини

Билки срещу COVID - 19
В Здравен център „Дар“ предлагаме билкови формули, синергични билкови продукти със запазената марка „Формула 1“, с мощно имуностимулиращо действие. 
Работно време
на Здравен център „Дар“ 
Мануална терапия и Хиропрактика
Цялостно лечение и профилактика при проблеми с опорно - двигателната и периферна нервна система. Лечение на дископатия, радикулити, и ишиас, плексит и др. Наместване на изкълчени стави, сублуксации и лечение на навяхвания. 
Упражнения за здраве и самолечение
Упражнения за здраве и самолечение по авторската методика на холистичния лечител Дончо Кръстев- "Танцът на Спиралата". 
Зала под наем
За йога, танци, семинари, лекции, курсове, презентации и др. 

Календар

За постите

Септември 2022 октомври 2022 Ноевмври 2022
понеделниквторниксрядачетвъртъкпетъксъботанеделя
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
  • Няма данни за месеца.

За лунния календар

Издателство

book-cover book-cover book-cover book-cover book-cover book-cover
Aдрес на Здравен център „Дар“: София 1000, ул. „Д-р Г. Вълкович“ 6, тел. 02/ 986 75 09 и 0876 809 609, email: info@dar-center.com

© 2022 Здравен център „Дар“ Всички права запазени.

Този уеб сайт е създаден от Димо Димов (dimodi). Дизайн: Здравен център Дар.