Здравен център „Дар“

Здравен център „Дар“

Сайт за природолечение, духовно здраве и хармония

Начало

Искаш да знаеш кой си? Не питай. Действай! Действията ще те опишат и определят кой си.
Томас Джеферсън

Рубрики

Масажи

Масажи Масажи

Курсове

Курсове Курсове
За духа и за душата

За духа и за душата » Възнесението и 2012 г.

Земята се пробужда. Пророчествата 2012 - 2030 г.

Сал Ракели и неговите духове-водачи, Основателите, ни отвеждат на едно удивително пътешествие в нашето бъдеще и бъдещето на възлюбената ни планета. Това е бъдещето, за което винаги сме си мечтали и сега то ще се осъществи, най-накрая, след милиони години невежество, тъмнина и страдание. Тази книга ще ви покаже новата Златна Епоха, която ни е обещана открай време и ще се случи в този наш живот, тук и сега.

Обръщение от Основателите

Вие, скъпи хора, се впускате във възможно най-вълнуващото приключение. Вие сте живи точно в подходящия момент, на точно подходящото място в Безкрайното Творение. Свободни сте да не ни вярвате, но за броени години почти всичко, представено на тези страници, ще се материализира в някаква степен в осезаемата реалност на вашия живот.

От друга страна, даденото тук пророчество не трябва да се приема като абсолютна истина или дори като неопровержим факт. Вие живеете на планета на свободната воля и е невъзможно вие, ние или който и да е да бъде 100% прав в предсказанията си. Ние например можем да предскажем, че на следващия кръстопът ще завиете надясно, но не е изключено вие, използвайки правото си на свободна воля, да решите да тръгнете наляво. Ние можем да сме изключително добри в предсказването на вероятния ви избор, но в крайна сметка изборът е ваш, а не наш.

Вашата Земя се пробужда. В тази книга ще обясним точно какво означава това за вас и за човечеството. Това е удивително от вашата гледна точка. От нашата гледна точка това е неизбежна част от пътя на вашата душа. Способността да се отворите и да получите мъдростта, съдържаща се в тази книга и още по-важно – вътре във вашето сърце, ум и дух, ще определи качеството на това, което ще преживеете през следващите години. Фундаменталният принцип на живота на Земята може да бъде обобщен така:

Качеството на вашето съзнание определя преживяването ви на реалността.

Тази книга навлиза в природата на двете нива на възприемане – на линейното и на нелинейното време. Вътре в линейната перспектива ще ви нарисуваме картината, която най-вероятно ще се материализира на Земята през следващите 20-30 години. За желаещите да израстват и еволюират тази картина е не само прекрасна, а истински изумителна. Вие се пробуждате. Планетата Земя са пробужда. След много години преживяното от вас ще изглежда като избледняващ сън, предимно кошмар, когато си представите, че сте живели в свят на ограничения, болести, бедност, мъки, страдания и смърт. Успоредно с разсейването на тези илюзии и взирането в света зад тях, ще ви става все по-трудно дори да си припомните причините, поради които сте вярвали в тях. Те ще ви се струват абсурдни, запазени единствено за света на отявлено лудите.

След като се пробудите от съня на дуалността – тъмно и светло, добро и зло, правилно и неправилно, ние и те и т. н. – няма да сте в състояние да си обясните как някой някога изобщо е можел да вярва в тези неща. Когато се огледате наоколо, ще можете да видите само две основни състояния: будно и спящо. Няма да съдите тези, които все още спят, а ще изпитвате към тях огромна любов и състрадание, защото те не знаят какво правят. В сънищата на отчаяние им се струва, че ги връхлитат всевъзможни нещастия, всеки миг, на всеки завой по пътя. В живота им като че ли няма нищо друго освен гасене на един пожар подир друг, решаване на един проблем, само за да се озоват пред десет други.

Вашият физик Алберт Айнщайн е казал, че не можете да решавате проблемите на нивото, на което са възникнали. Като се издигнете над тинята и калта на царството на дуалността и разкъсате булото на илюзията, ще видите очевидните решения на проблемите на човечеството. Когато се обедините в тази по-висша визия, отговорите на световните проблеми ще ви се сторят явни и недвусмислени. Прилагането на решенията ще последва скоро след това.

На тези страници ще бъдат обсъдени някои от методите за прилагане на решенията. В тази книга ще наблегнем на практическия подход към живота на Земята, но същевременно представянето ще се различава съществено от предишния ни труд, защото ще бъде малко по-нелинейно, малко повече „дясно мозъчно“. Ще се поставя по-голям акцент върху прякото преживяване и по-малко – върху придобиването на знания. В даден момент от вашия процес на израстване може да е било важно да познавате историята на вашата планета, но сега е дошло време да насочите вниманието си към настоящето и бъдещето и да откриете необятните, творчески, духовни същества, които сте, и как да изявите тази креативност в новия свят пред вас.

Тази книга обяснява подробно какво да очаквате, като се събудите. Обещаваме да не ви лишаваме от изненадите, защото, макар да сме в състояние да предскажем цялата история, няма да липсват и неочаквани обрати. Такава е природата на свободната воля.

Както пътната карта не информира за всичко, което е възможно да видите по пътя си, така и тази книга не може и няма да направи подобно нещо. Тя обаче ще ви донесе успокоение и увереност, тъй като описва някои от нещата, които вече преживявате, но за които имате малка или никаква представа.

Най-критичният етап от вашето пробуждане е свързан с необходимостта да се отделите психологически от илюзорния свят, който рухва около вас. Ние ще предложим практически подход за справяне с драмата и травмата на душите във вашето обкръжение, особено членовете на вашето семейство и близките ви приятели. Ще ви водим през сфери на съзнанието, които се разширяват и се свиват, докато преминавате през многото различни нива на реалността, като някои ще ви бъдат едновременно натрапвани от онези, които смятат, че контролират вашия свят. Краят на дребните им игрички идва. Вашето събуждане и събуждането на Земята им оставя избор. Те или ще се събудят, или ще напуснат планетата Земя. Това не е някакъв ултиматум, даден им от съдещ Създател, а по-скоро проява на естествен закон.

В едно от вашите учения има подобно твърдение:

Всеки миг вие избирате между възкресението и разпятието.

Онези от вас, които се чувстват привлечени от тази книга, са достигнали ниво на съзнание, при което вече нямат нужда да научават повече за разпъването. Както гласи една популярна във вашия свят фраза: „Били сте вече там, правили сте го“. Следователно съветите в книгата ще ви поведат в посока на възкресението. Да възкръснеш означава отново да възродиш всички неща. Означава да вдъхнеш нов живот в стари енергийни модели. Виждате това в природата всяка пролет, когато спалите цяла зима растения раждат нови цветове и листа. Това е пролетта на вашата душа, скъпи Творци, и ние, Основателите, имаме привилегията да участваме във вашето разцъфване.

Книгата можете да закупите от сайта на Издателство Възнесение.

Книгата може да бъде закупена и в Здравен център Дар с намаление.

За повече информация тел: 02/ 986-75-09 и 986-31-08.

 

Изпрати на приятел

Полетата, отбелязани с *, са задължителни за попълване.

Попитай „Дар“

Полетата, отбелязани с *, са задължителни за попълване.

Още статии от „Възнесението и 2012 г.“

Всички статии по темата

 

Новини

Работно време
на Здравен център „Дар“ 
Семинар
Привилегия ли е да си здрав? Мъдрост от древността. Древните знания - нов прочит. Изкуство и духовност. Как храната може да бъде лекарство? Лечебна енергия от Природата. 
Билки срещу COVID - 19
В Здравен център „Дар“ предлагаме билкови формули, синергични билкови продукти със запазената марка „Формула 1“, с мощно имуностимулиращо действие. 
Мануална терапия и хиропрактика
Цялостно лечение и профилактика при проблеми с опорно - двигателната и периферна нервна система. Лечение на дископатия, радикулити, ишиас, плексит и др. Наместване на изкълчени стави, сублуксации и лечение на навяхвания. 
Упражнения за здраве и самолечение
Упражнения за здраве и самолечение по авторската методика на холистичния лечител Дончо Кръстев - „Танцът на Спиралата“. 
Зала под наем
За йога, танци, семинари, лекции, курсове, презентации и др. 
Масажи в „Дар“
ИЗБЕРЕТЕ ТУК 

Календар

За постите

Февруари 2023 март 2023 Април 2023
понеделниквторниксрядачетвъртъкпетъксъботанеделя
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
  • Няма данни за месеца.

За лунния календар

Издателство

book-cover book-cover book-cover book-cover book-cover book-cover
Aдрес на Здравен център „Дар“: София 1000, ул. „Д-р Г. Вълкович“ 6, тел. 0897 067 670 и 0882 651 280, email: baho_db@abv.bg

© 2023 Здравен център „Дар“ Всички права запазени.

Този уеб сайт е създаден от Димо Димов (dimodi). Дизайн: Здравен център Дар.