Здравен център „Дар“

Здравен център „Дар“

Сайт за природолечение, духовно здраве и хармония

Начало

Психотерапия

Психотерапия » Обсебване

Още за обсебването

* Къде е мястото ни във великата Космическа Битка?

* Силите на мрака са в настъпление – бъдете внимателни и стойте далеч от спиритизма и медиумите

* Винаги разпознавайте хората по огньовете на сърцата им

Нужно е веднъж за винаги да се разбере, че хората, занимаващи се със спиритизъм, отварят себе си за всякакъв род обсебване и кой може да каже, кога ще настъпи онази степен на обсебването, при която жертвата вече не ще бъде в състояние да се освободи от своя поробител. Именно от тези послушни оръдия се възползват тъмните сили, за да може чрез тях да проникват в светлите начинания и предателски да ги разрушават.

Безумците не разбират цялата страшна опасност, на която те се подлагат, позволявайки на астралните същности да проникват в своята аура! Затова Великите Учители са толкова против не само медиумите, но никога не приемат като близки ученици така наречените психици, защото психиците, без да притежават духовния синтез, също често стават плячка на сатанистите.
Затова избягвайте всички спиритисти и медиуми. Ние не вървим с тях по един и същ път! Нека те следват своя път.

Наивните хора обикновено смятат, че тъмните сили винаги са

груби и престъпни в своите действия и намерения.

Това е пагубно заблуждение. Защото така действат тъмните сили, чиято степен е малка. Далеч по-опасни са тези, които дохождат под маската на светлината и с нашите формули на устата. Тъмните винаги действат СПОРЕД СЪЗНАНИЕТО НА СВОИТЕ ЖЕРТВИ и трябва да им отдадем длъжното – често те действат много тънко и изобретателно, играейки на самолюбието и слабите струни на своите жертви.

Обикновено тези жертви се набират от лица, погълнати от своето его, самомнение, и на които им е недостъпно понятието за подвиг и, следователно, истинската духовност; те винаги се стремят само към собствената си изгода. Затова ВИНАГИ РАЗПОЗНАВАЙТЕ ХОРАТА СПОРЕД ОГНЬОВЕТЕ НА СЪРЦЕТО, по тяхната преданост, готовност към саможертва и всякакво сътрудничество; друго мерило не съществува.

Разбира се, съществуват още такива типове, които, жертвайки всичко, таят надежда за възнаграждение за своята жертва, обикновено те се срещат сред фанатиците. Те също са далече от истинското ученичество и духовно изкачване. Истинският ученик никога и нищо не очаква, но върви радостно, имайки за цел само

Служенето според своите способности и възможности.

Съществува странно явление, аз бих го нарекла закон: обикновено най-много донеслия и дал – най-малко иска и очаква. Но донеслият само бремето на своята карма почита себе си като пожертвал своя живот. Това е забележително психологическо явление и е отбелязано и разгледано в детайли в будийските учения.

Разбира се, никъде не е указано да се отдаде всичко и сам да пребиваващ в нищета. Помнете казаното: “Кой е казал, че е нужно да се отдава безумно? Наистина безумен така и ще си остане...” Във всичко е необходима велика съизмеримост.

Без съизмеримостта, разпознаването, яснотата и предаността е трудно да се предвижва по пътя. Това са четирите крайъгълни камъка, върху които се гради всяка постройка.
Сега разпознаването на хората е особено нужно, защото сме встъпили в разгара на великата Космическа Битка. Силите на тъмнината се борят за своето съществуване, отчаянието им ги прави задружни и упорити в своите нападения. Затова нека се стремим към истинското ученичество и служене, което се изразява в носенето на подвига на живота, в самоотвержената работа за благото. И всичко ще се приложи в най-доброто време, без насилствени мерки, които могат за дълго да задържат нашето истинско духовно развитие.

Елена РЬОРИХ

 

Изпрати на приятел

Полетата, отбелязани с *, са задължителни за попълване.

Попитай „Дар“

Полетата, отбелязани с *, са задължителни за попълване.

 

Новини

Работно време
на Здравен център „Дар“ 
Семинар
Привилегия ли е да си здрав? Мъдрост от древността. Древните знания - нов прочит. Изкуство и духовност. Как храната може да бъде лекарство? Лечебна енергия от Природата. 
Билки срещу COVID - 19
В Здравен център „Дар“ предлагаме билкови формули, синергични билкови продукти със запазената марка „Формула 1“, с мощно имуностимулиращо действие. 
Мануална терапия и хиропрактика
Цялостно лечение и профилактика при проблеми с опорно - двигателната и периферна нервна система. Лечение на дископатия, радикулити, ишиас, плексит и др. Наместване на изкълчени стави, сублуксации и лечение на навяхвания. 
Упражнения за здраве и самолечение
Упражнения за здраве и самолечение по авторската методика на холистичния лечител Дончо Кръстев - „Танцът на Спиралата“. 
Зала под наем
За йога, танци, семинари, лекции, курсове, презентации и др. 

Календар

За постите

Ноевмври 2023 декември 2023 Януари 2024
понеделниквторниксрядачетвъртъкпетъксъботанеделя
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
  • Няма данни за месеца.

За лунния календар

Издателство

book-cover book-cover book-cover book-cover book-cover book-cover
Aдрес на Здравен център „Дар“: София 1000, ул. „Д-р Г. Вълкович“ 6, тел. 0897 067 670 и 0882 651 280, email: baho_db@abv.bg

© 2023 Здравен център „Дар“ Всички права запазени.

Този уеб сайт е създаден от Димо Димов (dimodi). Дизайн: Здравен център Дар.