Здравен център „Дар“

Здравен център „Дар“

Сайт за природолечение, духовно здраве и хармония

Начало

Искаш да знаеш кой си? Не питай. Действай! Действията ще те опишат и определят кой си.
Томас Джеферсън

Рубрики

Масажи

Масажи Масажи

Курсове

Курсове Курсове
Природна медицина

Природна медицина » Уринотерапия

Можем да активираме своето самопознание

/Писмо до една практикуваща/

Скъпа Пикси,

Писа ми, че практикуваш уринотерапия и че тя ти помага да осъществиш една по-дълбока /по-близка/ връзка със себе си и Вселената, да събудиш съвестта си. Питаш ни какво повече можем да ти кажем? Можем да ти кажем, че тези, които активират урината си и я наситят със светлина, наистина ще получат големи облаги на всички нива от този процес. Това е процес, който геометрично те свързва с кръга, с нулевата точка, с единството, целостта.

Правейки човешкото тяло участник в кръгово течащата енергия, с чиято помощ става трансформацията към по-светло и в същото време и по-леко тяло. Меркаба може да бъде активирана по същия този начин. И с прилагането на тази практика в действителност ние можем да постигнем самопознанието. Този процес може да бъде разглеждан както на енергийно, така и на биологично ниво. За да можем да разберем какво се случва на енергийно ниво, нужно е да проследим как уринотерапията влияе на фината енергия на човешкото тяло и да проследим какви химични реакции и промени се извършват във физиологичното тяло на човек под въздействието на слънцето.

На биологично ниво също е важно да се обърне внимание на хранителния режим или на това, какво по-точно ние консумираме, а ползата от правилното хранене ще се изрази на енергийно равнище или урината ще бъде наситена с достатъчно светлина. Или с други думи казано, човешката урина съдържа енергийния отпечатък на цялото тяло.

С рециклирането на своите течности /тоест с изхвърлянето и с вкарването им обратно в организма/ се отприщва мощен процес на лечение, балансиране и правилно протичане на енергиите в тялото. Този затворен цикъл на уринотерапията води до двойно увеличаване на честотата на всичко, което е в човешкото тяло и това е чудесно за тези, които са изпълнени с любов.

 

Изпрати на приятел

Полетата, отбелязани с *, са задължителни за попълване.

Попитай „Дар“

Полетата, отбелязани с *, са задължителни за попълване.

Още статии от „Уринотерапия“

Всички статии по темата

 

Новини

Работно време
на Здравен център „Дар“ 
Семинар
Привилегия ли е да си здрав? Мъдрост от древността. Древните знания - нов прочит. Изкуство и духовност. Как храната може да бъде лекарство? Лечебна енергия от Природата. 
Билки срещу COVID - 19
В Здравен център „Дар“ предлагаме билкови формули, синергични билкови продукти със запазената марка „Формула 1“, с мощно имуностимулиращо действие. 
Мануална терапия и хиропрактика
Цялостно лечение и профилактика при проблеми с опорно - двигателната и периферна нервна система. Лечение на дископатия, радикулити, ишиас, плексит и др. Наместване на изкълчени стави, сублуксации и лечение на навяхвания. 
Упражнения за здраве и самолечение
Упражнения за здраве и самолечение по авторската методика на холистичния лечител Дончо Кръстев - „Танцът на Спиралата“. 
Зала под наем
За йога, танци, семинари, лекции, курсове, презентации и др. 
Масажи в „Дар“
ИЗБЕРЕТЕ ТУК 

Календар

За постите

Май 2023 юни 2023 Юли 2023
понеделниквторниксрядачетвъртъкпетъксъботанеделя
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
  • Няма данни за месеца.

За лунния календар

Издателство

book-cover book-cover book-cover book-cover book-cover book-cover
Aдрес на Здравен център „Дар“: София 1000, ул. „Д-р Г. Вълкович“ 6, тел. 0897 067 670 и 0882 651 280, email: baho_db@abv.bg

© 2023 Здравен център „Дар“ Всички права запазени.

Този уеб сайт е създаден от Димо Димов (dimodi). Дизайн: Здравен център Дар.