Здравен център „Дар“

Здравен център „Дар“

Сайт за природолечение, духовно здраве и хармония

Начало

Ако умеете да се вслушвате в себе си, никога няма да станете играчка в ръцете на съдбата.
Парацелз

Рубрики

Масажи

Масажи Масажи

Курсове

Курсове Курсове
Йога

Йога » Йога

Всичко е в нашите ръце

“Причината, създадена от някакво действие или мисъл, не поражда следствие, а се явява само един катализатор, който съдейства за проявлението на вече съществуващи във времето и пространството нови Вселени с други характеристики. Бъдейки катализатор, причината не пряко поражда следствие, а опосредствено. Създадената причина се явява край на една Вселена на кармическото виждане и начало на друга. Това означава, че всяко значимо действие, даващо тежест на причината, изменя съзнанието. Промяната в съзнанието е акт на мигновено творение на нова Вселена с нови възможности.
По този начин ние получаваме ключ за управление на собствената си съдба и собствения свят. Ние разбираме, че този ключ е в нашето собствено съзнание. Променяйки себе си отвътре, ние можем да променяме околното пространство, променяйки настоящето, бъдещето и даже миналото.

Самото действие не се явява строго определящо бъдещите причини и следствия, тъй като то само дава достъп към ново съзнание, а това означава достъп към нови кармически Вселени с нови възможности и характеристики. По този начин може да се обясни относителността на закона за причините и следствията, разликата в кармическите следствия за една и съща постъпка при различни същества.”

“Парасаттарка логика”, част ІІ

Този цитат от древен трактат дава практическо ръководство за един йогин, тръгнал по пътя на себереализацията. Йогинът, намирищ се в естествено състояние на съзерцанието “аз съм”, се освобождава от тесните ограничения на времето и пространството и придобива способността да формира време и пространство в съответствие със собственото намерение. Така той се превръща в обладател на безкраен спектър от възможности и не се подлага на въздействие на времето, пространството, причините и следствията.

Даже ако вие нещо не сте могли да уловите интелектуално, опитайте да разберете, че Учението е нужно да се опознава на по-дълбоко, интуитивно равнище.

 

Изпрати на приятел

Полетата, отбелязани с *, са задължителни за попълване.

Попитай „Дар“

Полетата, отбелязани с *, са задължителни за попълване.

Още статии от „Йога“

Всички статии по темата

 

Новини

Билки срещу COVID - 19
В Здравен център Дар предлагаме билкови формули, синергични билкови продукти със запазената марка " Формула 1", които имат мощно имуностимулиращо действие: действат бързо и ефикасно, с изразено противовъзпалително, антивирусно, антибактериално, противогъбично и антипаразитно действие . Предлагаме и уникална тинктура за Дихателната система, действаща ефикасно при суха и влажна кашлица, бронхити, бронхопневмонии,а също така възстановяват белите дробове след изкарано заболяване. За повече информация: https://vedona.super.website/hranitelni-dobavki 
Работно време
на Здравен център „Дар“ 
Мануална терапия и Хиропрактика
Цялостно лечение и профилактика при проблеми с опорно - двигателната и периферна нервна система. Лечение на дископатия, радикулити, и ишиас, плексит и др. Наместване на изкълчени стави, сублуксации и лечение на навяхвания. 
Упражнения за здраве и самолечение
Упражнения за здраве и самолечение по авторската методика на холистичния лечител Дончо Кръстев- " Танцът на Спиралата". Методиката е с научно доказана теоретична и практическа концепция и е помогнала на хиляди души в здравен и социален план. 
Масажи в „Дар“
ИЗБЕРЕТЕ ТУК 
Зала под наем
За йога, танци, семинари, лекции, курсове, презентации и др. 

Календар

За постите

Декември 2021 януари 2022 Февруари 2022
понеделниквторниксрядачетвъртъкпетъксъботанеделя
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
  • Няма данни за месеца.

За лунния календар

Издателство

book-cover book-cover book-cover book-cover book-cover book-cover
Aдрес на Здравен център „Дар“: София 1000, ул. „Д-р Г. Вълкович“ 6, тел. 02/ 986 75 09 и 0876 809 609, email: info@dar-center.com

© 2022 Здравен център „Дар“ Всички права запазени.

Този уеб сайт е създаден от Димо Димов (dimodi). Дизайн: Здравен център Дар.