Здравен център „Дар“

Здравен център „Дар“

Сайт за природолечение, духовно здраве и хармония

Начало

Изкуството на щастието се крие в способността да намирате щастието в простите неща.
Хенри Уорд Бийчър

Рубрики

Масажи

Масажи Масажи

Курсове

Курсове Курсове
За духа и за душата

За духа и за душата » Духовни ценности

В оня ден

“Мнозина ще ми кажат в оня ден: Господи, Господи...”

/Матея 7:22/

В оня ден! Всеки очаква своя звезден ден на духовно извисяване или на благоденствие. На реализацията си в живота. Народите като цяло също очакват своя ден на свобода и мир. Решаването на социалните си проблеми и щастие. Болните очакват здраве. Наскърбените – утеха. И те шепнат с надежда: в оня ден всичко ще се оправи.

За кои ще дойде дългоочаквания ден? Иисус е категорично ясен. В случая не си служи с притчи. За божествените неща, съдбовни за земния и небесния живот, трябва да се говори по-ясно от бистротата на Рилските езера. Да не остане никаква вратичка за тълкуване: “Мнозина ще ми кажат в оня ден: Господи, Господи! Не в Твое ли име пророкувахме?И не в Твое ли име бесове изгонвахме? И не в твое ли име много чудеса правихме? И тогава ще им кажа открито: никога не съм ви познавал; махнете се от Мене вие, които вършихте беззаконие.”

Актуални думи и за днешното време. Те са писани за нас! За нашето време на корупция и лъжа. На ограбване на народа. На най-страшното беззаконие, откакто съществува България. Никога по-често не се е казвало: Господи, Господи! Тоест никога не са се давали толкова много обещания в името на Господа, на Идеала, на единството ни.

Но никой не изпълнява волята на Отца Небесен! На народа. На идеалите. Волята на Отца и на народа е толкова ясна: единна държава и народ. Благоденствие за всеки. Равни права и отговорност. Братска любов и грижи за Негово Богоподобие Човека!

И над всичко и всички: Любов. Любов към човека. Към България. Към Бога. Към красотата и истината. Само така ще влезем в Царството Небесно. Царство на хармония и правда. На всички християнски и общочовешки добродетели.

Тимотей МИХАЙЛОВ

 

Изпрати на приятел

Полетата, отбелязани с *, са задължителни за попълване.

Попитай „Дар“

Полетата, отбелязани с *, са задължителни за попълване.

Още статии от „Духовни ценности“

Всички статии по темата

 

Новини

Работно време
на Здравен център „Дар“ 
Семинар
Привилегия ли е да си здрав? Мъдрост от древността. Древните знания - нов прочит. Изкуство и духовност. Как храната може да бъде лекарство? Лечебна енергия от Природата. 
Билки срещу COVID - 19
В Здравен център „Дар“ предлагаме билкови формули, синергични билкови продукти със запазената марка „Формула 1“, с мощно имуностимулиращо действие. 
Мануална терапия и хиропрактика
Цялостно лечение и профилактика при проблеми с опорно - двигателната и периферна нервна система. Лечение на дископатия, радикулити, ишиас, плексит и др. Наместване на изкълчени стави, сублуксации и лечение на навяхвания. 
Упражнения за здраве и самолечение
Упражнения за здраве и самолечение по авторската методика на холистичния лечител Дончо Кръстев - „Танцът на Спиралата“. 
Зала под наем
За йога, танци, семинари, лекции, курсове, презентации и др. 
Масажи в „Дар“
ИЗБЕРЕТЕ ТУК 

Календар

За постите

Февруари 2023 март 2023 Април 2023
понеделниквторниксрядачетвъртъкпетъксъботанеделя
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
  • Няма данни за месеца.

За лунния календар

Издателство

book-cover book-cover book-cover book-cover book-cover book-cover
Aдрес на Здравен център „Дар“: София 1000, ул. „Д-р Г. Вълкович“ 6, тел. 0897 067 670 и 0882 651 280, email: baho_db@abv.bg

© 2023 Здравен център „Дар“ Всички права запазени.

Този уеб сайт е създаден от Димо Димов (dimodi). Дизайн: Здравен център Дар.