Здравен център „Дар“

Здравен център „Дар“

Сайт за природолечение, духовно здраве и хармония

Начало

Йога

Йога » Агни Йога

Гнетящата самотност

Хората особено се боят от чувството за самотност. Това дори не е страх, а особено гнетящо усещане. Това е напълно естествено за човек, който нищо не знае за Тънкия Свят, за непрекъснатостта на живота. Но понякога това чувство се появява и при хора, запознати с основите на Битието. Кои са причините?

Може да се предположи, че за това влияят неприятните същности или предчувствията могат да предизвикат подтиснато състояние. Но освен тези несъмнени причини, може да има и космическо въздействие. Химизмът на тежките токове може да обгърне човека и да създаде като че ли изолирано състояние, при което човек усеща самотност. Но за всичко е дадена панацея.

Човек може да разсее всякакво въздействие, като се обърне мислено към другарите си. Човек има другари не само на Земята, той може да призове от Тънкия Свят много свои верни сътрудници.

Освен това той може да се обърне към Висшите сили и такова обръщение няма да остане напразно. Това обръщение може да извика отговор в най-неочаквана форма, но гнетящият химизъм ще бъде разсеян.

Предстоят още много научни открития, но познаването на основите на Битието все пак ще бъде крайъгълно условие. Така, вие сте забелязали, че предаването на мисли на разстояние в научната област слабо се развива. Науката не й достигат надземни възприятия и признаването на основите на Битието.

 

Изпрати на приятел

Полетата, отбелязани с *, са задължителни за попълване.

Попитай „Дар“

Полетата, отбелязани с *, са задължителни за попълване.

Още статии от „Агни Йога “

Всички статии по темата

 

Новини

Билки срещу COVID - 19
В Здравен център „Дар“ предлагаме билкови формули, синергични билкови продукти със запазената марка „Формула 1“, с мощно имуностимулиращо действие. 
Работно време
на Здравен център „Дар“ 
Мануална терапия и Хиропрактика
Цялостно лечение и профилактика при проблеми с опорно - двигателната и периферна нервна система. Лечение на дископатия, радикулити, и ишиас, плексит и др. Наместване на изкълчени стави, сублуксации и лечение на навяхвания. 
Упражнения за здраве и самолечение
Упражнения за здраве и самолечение по авторската методика на холистичния лечител Дончо Кръстев- "Танцът на Спиралата". 
Зала под наем
За йога, танци, семинари, лекции, курсове, презентации и др. 

Календар

За постите

август 2022 септември 2022 Октомври 2022
понеделниквторниксрядачетвъртъкпетъксъботанеделя
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
  • Няма данни за месеца.

За лунния календар

Издателство

book-cover book-cover book-cover book-cover book-cover book-cover
Aдрес на Здравен център „Дар“: София 1000, ул. „Д-р Г. Вълкович“ 6, тел. 02/ 986 75 09 и 0876 809 609, email: info@dar-center.com

© 2022 Здравен център „Дар“ Всички права запазени.

Този уеб сайт е създаден от Димо Димов (dimodi). Дизайн: Здравен център Дар.