Здравен център „Дар“

Здравен център „Дар“

Сайт за природолечение, духовно здраве и хармония

Начало

Йога

Йога » Агни Йога

Операциите

Действително, може да се направи операция на далака. Физически организмът може да съществува известно време и без него, но това ще бъде само физическо решение. И досега хората не мислят за последствията върху тънкото тяло. Между впрочем органът, свързан с тънкото тяло, трябва да бъде пазен, но не и да се унищожава.

Става същото както с апендикса. Човек не само живее, но даже затлъстява. В същото време обаче една от главните функции на психическата енергия вече е нарушена. Апендиксът всмуква психическите елементи на храната. Някой може да живее и без тези елементи, но защо организмът да бъде лишаван от такива помощници?

Разбира се, всички физически операции на сърцето показват доколко лекарите са далеч от психическите проблеми. Затова всички физически операции трябва да се избягват, ако не са взети условията на тънкото тяло. Най-.неотложните операции следва да се съпровождат със съответно внушение, за да могат частите на тънкото тяло да заемат най-подходящото положение. Та нали с тънкото тяло трябва мислено да се свързваме.

Ако мисълта утвърди с внушение огнена самозащита, то множество последствия ще бъдат избегнати. Особено е нужна такава защита от всякакви зарази. Ако по време на операциите можеше да се внушават необходимите процеси, то помощта на тънкото тяло значително би помогнала за желания резултат. Такива внушения могат да регулират всички функции на организма, но без тази помощ е печално да се наблюдава как се осакатяват тънките тела.

Един древен хирург от Китай обикновено преди операцията е извеждал тънкото тяло и след това с внушение е пояснявал новото приложение на органа. Така че трябва да се обръща внимание не само върху физическите услови.

Агни Йога

 

Изпрати на приятел

Полетата, отбелязани с *, са задължителни за попълване.

Попитай „Дар“

Полетата, отбелязани с *, са задължителни за попълване.

Още статии от „Агни Йога “

Всички статии по темата

 

Новини

Работно време
на Здравен център „Дар“ 
Семинар
Привилегия ли е да си здрав? Мъдрост от древността. Древните знания - нов прочит. Изкуство и духовност. Как храната може да бъде лекарство? Лечебна енергия от Природата. 
Билки срещу COVID - 19
В Здравен център „Дар“ предлагаме билкови формули, синергични билкови продукти със запазената марка „Формула 1“, с мощно имуностимулиращо действие. 
Мануална терапия и хиропрактика
Цялостно лечение и профилактика при проблеми с опорно - двигателната и периферна нервна система. Лечение на дископатия, радикулити, ишиас, плексит и др. Наместване на изкълчени стави, сублуксации и лечение на навяхвания. 
Упражнения за здраве и самолечение
Упражнения за здраве и самолечение по авторската методика на холистичния лечител Дончо Кръстев - „Танцът на Спиралата“. 
Зала под наем
За йога, танци, семинари, лекции, курсове, презентации и др. 

Календар

За постите

Ноевмври 2023 декември 2023 Януари 2024
понеделниквторниксрядачетвъртъкпетъксъботанеделя
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
  • Няма данни за месеца.

За лунния календар

Издателство

book-cover book-cover book-cover book-cover book-cover book-cover
Aдрес на Здравен център „Дар“: София 1000, ул. „Д-р Г. Вълкович“ 6, тел. 0897 067 670 и 0882 651 280, email: baho_db@abv.bg

© 2023 Здравен център „Дар“ Всички права запазени.

Този уеб сайт е създаден от Димо Димов (dimodi). Дизайн: Здравен център Дар.