Здравен център „Дар“

Здравен център „Дар“

Сайт за природолечение, духовно здраве и хармония

Начало

Природна медицина

Природна медицина » „Дар“ препоръчва

Лек от ухото

* На какво се дължи красотата на Нефертити

* Египетски папируси и тибетски манускрипт разкриват тайната на ушната сяра

Най-ранните сведения за приложенията на отделянията от ушите /ушната кал/ намираме в древноегипетския папирус “Бара” и тибетския манускрипт “Пътят на перлата”. Там са описани правилата и начина на въздействие.

Според древните източници причините за образуването на ушната кал са три: собственото съзнание, подсъзнанието и свръхсъзнанието. Главната роля за създаването на ушната сяра или на човешкото мумиьо, както още я наричат, има, разбира се, свръхсъзнанието. Отделянията от ушите лекуват преди всичко болестите на мозъка, очите, носа, белия дроб. Тези отделяния са своебразна матрица, в която е закодирано цялостното състояние на организма през последния месец – неговите емоции, преживявания, стресове, отклонения и работата на кръвта, стомаха, жлезите, разсъдъка.

Свръхсъзнанието се стреми да ги изведе от организма

зад пределите на трите невидими тела. Върху матрицата на ушната сяра на квантово, полево равнище са описани всички заболявания или неразположения на организма и, въведена в определено състояние / хомеопатично/ отново в организма, се среща с вълните на същинските заболявания. По този начин подобното се лекува с подобно или “клин клин избива”.

По същия начин проявява своите лечебни свойства и урината. Не случайно разумът на всеки човек отделя толкова ушна сяра, колкото е необходима за лечението на организма през дадения етап.

Попадайки в стомаха веднага след хранене, тя стимулира образуването на аминокиселини, които на свой ред стимулират образуването на антитела, многократно стимулират имунните защитни сили и по своето въздействие далеч превъзхожда гамоглобулина, имунноглобулина и интерферона, взети заедно.

Ушната сяра увеличава потенцията, лекува панкреаса, болестите на стомаха, слезката, пикочния мехур, заболяванията на половите органи при мъжете, много кожни заболявания, различни язви, гъбички.

НАЧИН НА УПОТРЕБА. Взимат се 2 чаши преварена вода по 200 мл с температура от 42 до 49 градуса – не повече! От ушната кал на лявото ухо се взима с пръст на лявата ръка ушна сяра /колкото има/ и се размесва с дървена пръчица в едната чаша с преварена вода. След това с пръст на лявата ръка се взима ушна сяра от дясното ухо и се размесва с дървена пръчица с водата от втората чаша /следете за температурата на водата/.
Приготвената по този начин смес от двете чаши се разделят на 4 части и се приема 4 пъти през деня след ядене. Въздействието на лекарството се усилва, ако в него се добавят от 8 до 12 капки ракия или пшенична водка.

Основното ПРАВИЛО за употреба е: да се използва докато ушната сяра се отделя от ушите. Ако е в недостатъчно количество, лечението да се удължи до 5 дни, след което се прави почивка от 10 дни. Отначало се употребява разтвора от лявото ухо, а след това – от дясното. Желателно е ушната сяра да се взима с кутрето на лявата ръка.

За жените тази смес е отличен елексир.

Кожата на лицето става бархетна и румена. Знаменитата Нефертити, известна със своята неземна красота, е употребявала точно такова средство. То подобрява работата на задстомашната жлеза и я излекува. Колкото по-добре функционира тази жлеза, толкова повече фигурата става по-стройна.

За лечение на гъбични заболявания и въобще дълбочинни болести на кожата се взима чаша гореща вода и в нея се разбърква ушната сяра /оптималната концентрация е 4 г на 1 л вода/. След това в топлата сярна вода се поставят да киснат краката, ръцете или други болни места. После болните места се изсушават самостоятелно, а не се избърсват с кърпа. Когато изсъхнат, поразените места се смазват с остатъците от ушната сяра.
Пъпките се обработват със сяра, но ако крайчеца им не е изстискан. Въобще да не се слага върху открита рана. Втриванията в тези случаи траят 14 дни поред, след което се прави 5 дни почивка и тъй нататък до пълно оздравяване.

Валерий ЕРОФЕЕВ

 

Изпрати на приятел

Полетата, отбелязани с *, са задължителни за попълване.

Попитай „Дар“

Полетата, отбелязани с *, са задължителни за попълване.

Още статии от „„Дар“ препоръчва“

Всички статии по темата

 

Новини

Работно време
на Здравен център „Дар“ 
Семинар
Привилегия ли е да си здрав? Мъдрост от древността. Древните знания - нов прочит. Изкуство и духовност. Как храната може да бъде лекарство? Лечебна енергия от Природата. 
Билки срещу COVID - 19
В Здравен център „Дар“ предлагаме билкови формули, синергични билкови продукти със запазената марка „Формула 1“, с мощно имуностимулиращо действие. 
Мануална терапия и хиропрактика
Цялостно лечение и профилактика при проблеми с опорно - двигателната и периферна нервна система. Лечение на дископатия, радикулити, ишиас, плексит и др. Наместване на изкълчени стави, сублуксации и лечение на навяхвания. 
Упражнения за здраве и самолечение
Упражнения за здраве и самолечение по авторската методика на холистичния лечител Дончо Кръстев - „Танцът на Спиралата“. 
Зала под наем
За йога, танци, семинари, лекции, курсове, презентации и др. 

Календар

За постите

Ноевмври 2023 декември 2023 Януари 2024
понеделниквторниксрядачетвъртъкпетъксъботанеделя
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
  • Няма данни за месеца.

За лунния календар

Издателство

book-cover book-cover book-cover book-cover book-cover book-cover
Aдрес на Здравен център „Дар“: София 1000, ул. „Д-р Г. Вълкович“ 6, тел. 0897 067 670 и 0882 651 280, email: baho_db@abv.bg

© 2023 Здравен център „Дар“ Всички права запазени.

Този уеб сайт е създаден от Димо Димов (dimodi). Дизайн: Здравен център Дар.