Здравен център „Дар“

Здравен център „Дар“

Сайт за природолечение, духовно здраве и хармония

Начало

Ако умеете да се вслушвате в себе си, никога няма да станете играчка в ръцете на съдбата.
Парацелз

Рубрики

Масажи

Масажи Масажи

Курсове

Курсове Курсове
Природна медицина

Природна медицина » Уринотерапия

С уринотерапия излекувах 25-годишна кашлица

Сега съм на 61 години, от които 25 години постоянно ходих на море или планина заради упоритата кашлица, която ме измъчваше. Нито антибиотиците, нито сиропите, които съм изпила, не успяха да се справят с нея. И ето наскоро ми попадна малката книжка “Уринотерапия”, издадена от “Дар”. Внимателно я прочетох няколко пъти. И повярвах, че най-сетне мога да намеря лек.

Отначало започнах да пия сутрешната си урина по 100 мл.След това започнах да ставам между 3-4 часа сутринта и изпивах до 200 мл, към 7 ч. – 100-150 мл, преди обяд – 50 мл и още толкова привечер.И така в продължение на 30 дни. На 3-я ден преварих събраната урина до ¼ от първоначалния обем и започнах да я втривам в областта на гръдния кош и това продължи два месеца.

Успоредно с това направих и 72-часово гладуване. Каква беше реакцията на организма ми и какви резултати постигнах?

На 4-я ден от прилагането на уринотерапията ме заболяха всички стави, усетих и бъбреците си – нещо ставаше с тях. На 13-я ден от белите дробове започнаха да се отделят обилни храчки, имах и пристъпи на задух – получих лечебна криза, която беше толкова силна, че едвам удържах отново да не се върна към лекарствата. От носа също отделях голямо количество слуз. Реших да удържа още няколко дни. И бях възнаградена за усилията.

Вече към 20-я ден се почувствах като новородена. Дишането ми стана спокойно, вече нямах задух, започнах нормално да спя и най-важното – кашлицата престана.

Сега минавам към очистителни клизми, след което ще почистя и черния си дроб. Имам високо кръвно налягане, но се надявам, че и то ще се нормализира.

В храната включих покълнало жито – по 1 супена лъжица сутрин на гладно с 1 чаена лъжичка мед и два ореха. Също и вечер. Дали правилно постъпвам?

Сега с нетърпение се готвя да посетя Здравния център “Дар”, защото не се съмнявам, че има още много какво да науча за моето здравно състояние и от лекарит природолечители в този известен на много хора център. Нямаше да повярвам, ако някой ми бе казал, че има ефективно лекарство без пари. Но сега вече се убедих, че такова прекрасно лекарство е собствената ни урина. Сигурно, защото повярвах.

Пенка ПЕТРОВА, Омуртаг

 

Изпрати на приятел

Полетата, отбелязани с *, са задължителни за попълване.

Попитай „Дар“

Полетата, отбелязани с *, са задължителни за попълване.

Още статии от „Уринотерапия“

Всички статии по темата

 

Новини

Билки срещу COVID - 19
В Здравен център „Дар“ предлагаме билкови формули, синергични билкови продукти със запазената марка „Формула 1“, с мощно имуностимулиращо действие. 
Работно време
на Здравен център „Дар“ 
Мануална терапия и Хиропрактика
Цялостно лечение и профилактика при проблеми с опорно - двигателната и периферна нервна система. Лечение на дископатия, радикулити, и ишиас, плексит и др. Наместване на изкълчени стави, сублуксации и лечение на навяхвания. 
Упражнения за здраве и самолечение
Упражнения за здраве и самолечение по авторската методика на холистичния лечител Дончо Кръстев- "Танцът на Спиралата". 
Зала под наем
За йога, танци, семинари, лекции, курсове, презентации и др. 

Календар

За постите

Октомври 2022 ноевмври 2022 Декември 2022
понеделниквторниксрядачетвъртъкпетъксъботанеделя
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    
  • Няма данни за месеца.

За лунния календар

Издателство

book-cover book-cover book-cover book-cover book-cover book-cover
Aдрес на Здравен център „Дар“: София 1000, ул. „Д-р Г. Вълкович“ 6, тел. 02/ 986 75 09 и 0876 809 609, email: info@dar-center.com

© 2022 Здравен център „Дар“ Всички права запазени.

Този уеб сайт е създаден от Димо Димов (dimodi). Дизайн: Здравен център Дар.