Здравен център „Дар“

Здравен център „Дар“

Сайт за природолечение, духовно здраве и хармония

Начало

Ако спирате всеки път, когато ви обидят или оплюят, никога няма да стигнете до мястото, където трябва да отидете.
Тибор Фишър

Рубрики

Масажи

Масажи Масажи

Курсове

Курсове Курсове
Източна медицина

Източна медицина » Възможностите на човека

Четири години само на слънчева храна

Екип от немски лекари обстойно изследват колегата си д-р Михаел Вернер, който работи и живее само на вода и плодови сокове. Доктор Вернер се занимава с научни изследвания върху онкологичните заболявания. А самият той вече повече от четири години се е подложил на научен експеримент, който засега дава неподозирани резултати.

Изследователят спрял да се храни с обичайната храна. В разговор с него той уверява, че се зарежда с енергия само от слънчевата светлина. Най-интересното в случая е, че според него той дори наддал килограми.

Д-р Вернер на може за сега да даде точно научно обяснение за това, което се случва с него. Той е на мнение, че с помощта на силно самовнушение успява да живее без храна. Диетолозите, които наблюдават доктора не могат да обяснят как този режим не е навредил на здравето му.

Разредените с вода плодови сокове, с които се храни д-р Вернер, според съвременната наука не могат да доставят на организма всичко необходимо за неговото нормално функциониране. В частност учените не могат да обяснят как може толкова дълго време човек да оцелява без протеини и мазнини.

Иван БЕЛОВСКИ

/
НАШИЯТ КОМЕНТАР

В поредица от материали в. „Дар“ споделя със своите читатели опитът на много хора, които в продължение на години се хранят само със слънчева светлина. Как е възможно? - питат се мнозина. Отговорът на този въпрос дава още през 1933 г. д-р Джордж Крайл на едно събрание на медици, състояло се на 17 май в Мемфис. Ние ще го цитираме, но днес науката разполага с още по-точни данни и обяснения, които също ще споделим с нашите читатели в следващите броеве на вестника.

„Това, което ядем, е лъчение, нашата храна е квант енергия – казва д-р Крайл. – Това така важно лъчение, което освобождава електрическите токове за електрическата верига на тялото – нервната система, се захранва от слънчевите лъчи. Атомите са слънчеви системи. Атомите са носителите, пълни със слънчево лъчение, подобно на многократно навита пружина. Тези безбройни, пълни с енергия атоми се поемат като храна. Щом влязат веднъж в човешкото тяло, тези заредени носители, атомите, се разреждат в протоплазмата на тялото, лъчението доставя нова химическа енергия, нови електрически токове. Тялото ви е направено от такива атоми. Те са вашите мускули, мозък и сетивни органи, такива като очите и ушите.“

 

Изпрати на приятел

Полетата, отбелязани с *, са задължителни за попълване.

Попитай „Дар“

Полетата, отбелязани с *, са задължителни за попълване.

Още статии от „Възможностите на човека“

Всички статии по темата

 

Новини

Работно време
на Здравен център „Дар“ 
Следващата гонг медитация ще се състои
на 25 юни /петък/ от 19:15 ч. 
Отдаваме зала под наем
За йога, танци, семинари, лекции, курсове, презентации и др. 

Календар

ПЕТРОВИТЕ ПОСТИ
започват на 15 юни и продължават до 28 юни За постите

Май 2021 юни 2021 Юли 2021
понеделниквторниксрядачетвъртъкпетъксъботанеделя
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    
  • Пости Пости
  • Пълнолуние Пълнолуние
  • Ден на „екадаши“ Ден на „екадаши“
  • Ден на „двете тръби“ Ден на „двете тръби“

За лунния календар

Издателство

book-cover book-cover book-cover book-cover book-cover book-cover
Aдрес на Здравен център „Дар“: София 1000, ул. „Д-р Г. Вълкович“ 6, тел. 02/ 986 75 09 и 0876 809 609, email: info@dar-center.com

© 2021 Здравен център „Дар“ Всички права запазени.

Този уеб сайт е създаден от Димо Димов (dimodi). Дизайн: Здравен център Дар.