Здравен център „Дар“

Здравен център „Дар“

Сайт за природолечение, духовно здраве и хармония

Начало

Ако умеете да се вслушвате в себе си, никога няма да станете играчка в ръцете на съдбата.
Парацелз

Рубрики

Масажи

Масажи Масажи

Курсове

Курсове Курсове
Йога

Йога » Агни Йога

Значението на земния живот

Значението на земния живот

Хората не искат да си представят, че техният земен живот е по-кратък и от най-кратката спирка на влака. Достойният пътник по време на кратката нощувка се стреми да не притесни домакините, а съзнанието му е насочено към целта на пътешествието. Но пътниците по големия път често мислят само за нощувката, като лекомислено забравят за своето предназначение.

Да сравним земния живот с надземното пребиваване. С малки изключения пребиваването във висшите светове е несравнимо по-продължително. Значи ние сме длъжни да се подготвим не за кратки спирания и особено трябва да кажем това, което ще ни потрябва по време на дългия престой.

Кратък е земният престой, ограничени в сроковете са Финият и Мисловният свят, но извън сроковете е Огненият свят – значи именно към него трябва да се стремим.

Казано е, че всеки човек носи особено поръчение. Именно всеки, който е приел земна плът, вече е вестител. Нима това не е чудесно?

Можем да си представим преобразяването на човека, признал своя земен път.

Никой не може напълно да схване какво поръчение му е доверено от Финия свят. Но на всеки се дава частица от доброто, за да може около нея човек да оформи земното си изпитание... Необходимо е да познаем висшите светове. Необходимо е да започнем да мислим за тях. В това мислене ще си спомним и за поверените трошици добрина. Ще си спомним и часа преди зазоряване, когато е било поръчано да донесем на Земята фините и прекрасни творения.

Нали на всеки, готов да се въплъти, му се дава според силите поръчение за доброто. Човек може във вихъра на свободната воля да отхвърли това ценно поръчение, но все някога той ще се върне, за да събере разсипаните зърна.

Агни Йога

 

Изпрати на приятел

Полетата, отбелязани с *, са задължителни за попълване.

Попитай „Дар“

Полетата, отбелязани с *, са задължителни за попълване.

Още статии от „Агни Йога “

Всички статии по темата

 

Новини

Работно време
на Здравен център „Дар“ 
Семинар
Привилегия ли е да си здрав? Мъдрост от древността. Древните знания - нов прочит. Изкуство и духовност. Как храната може да бъде лекарство? Лечебна енергия от Природата. 
Билки срещу COVID - 19
В Здравен център „Дар“ предлагаме билкови формули, синергични билкови продукти със запазената марка „Формула 1“, с мощно имуностимулиращо действие. 
Мануална терапия и хиропрактика
Цялостно лечение и профилактика при проблеми с опорно - двигателната и периферна нервна система. Лечение на дископатия, радикулити, ишиас, плексит и др. Наместване на изкълчени стави, сублуксации и лечение на навяхвания. 
Упражнения за здраве и самолечение
Упражнения за здраве и самолечение по авторската методика на холистичния лечител Дончо Кръстев - „Танцът на Спиралата“. 
Зала под наем
За йога, танци, семинари, лекции, курсове, презентации и др. 
Масажи в „Дар“
ИЗБЕРЕТЕ ТУК 

Календар

За постите

август 2023 септември 2023 Октомври 2023
понеделниквторниксрядачетвъртъкпетъксъботанеделя
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
  • Няма данни за месеца.

За лунния календар

Издателство

book-cover book-cover book-cover book-cover book-cover book-cover
Aдрес на Здравен център „Дар“: София 1000, ул. „Д-р Г. Вълкович“ 6, тел. 0897 067 670 и 0882 651 280, email: baho_db@abv.bg

© 2023 Здравен център „Дар“ Всички права запазени.

Този уеб сайт е създаден от Димо Димов (dimodi). Дизайн: Здравен център Дар.