Здравен център „Дар“

Здравен център „Дар“

Сайт за природолечение, духовно здраве и хармония

Начало

За духа и за душата

За духа и за душата » Духовни ценности

Рождество Христово

Рождество Христово

„И ето, ти ще заченеш в утробата, ще родиш Син и ще го наречеш с името Иисус.“ /Лука 1:31/

Цялата Вселена през Рождествената нощ се задъхва от възторженото хваление на Господа Христа. Тя пее нечута от нас прослава на Спасителя. Нека и ние се преклоним пред Господа и да превърнем Рождество Христово в празник на надеждата, на добротата и единството, което ни завеща Иисус. Във въгленчета на божествената любов, във здраве – духовно и физическо, които идват да свият топли гнезда в душите ни чрез вярата ни в Христа.

През този най-велик и свят християнски празник е нужно да разберем, че Иисус не дойде при нас само като божествен Учител, Мъдрец, Пророк и Реформатор. Той се въплъти чрез Пресвятата Си Майка, за да основе Своето царство на хармония и мир, на обич и справедливост в сърцата ни. Да ни направи подобни на Себе Си – човеци, в които всичко е красота и мир. И Той дойде не само за избраните, а за всички без изключение, защото „Бог толкоз възлюби света, че даде Своя Единороден Син, та всеки, който повярва в Него, да не погине, а да има вечен живот.“

Забележете:  ВСЕКИ, без значение на възраст и пол, на образование и обществено положение, богат или беден, народност... Всеки, който предаде сърцето си в Неговите прободени ръце. Изповяда Името Му на Спасител и стане ново съзнание в Христа. Престане да тъне в блатото на греха. Да се обърне към Иисуса и Той ще подаде ръка, за да го изведе към един нов живот.

Иисус се роди! Има надежда. И път. И рай. И безсмъртие. И любов. И свобода. И правда. И те всички са в Господа Иисуса Христа. Нека Му се поклоним като овчарите и мъдреците. Да последваме Витлиемската звезда. И да Го приемем в сърцата си като наш Господ. И Приятел. И Учител. И Спасител. Като наши единствени ПЪТ, и ИСТИНА и ЖИВОТ – сега и вовеки веков. Амин!

Екипът на „Дар“ ви поздравява с Рождество Христово и ви пожелава здраве, щастие и много радост през Новата Година! Нека Коледа и Новата 2008 г. ви донесат повече вътрешен Мир, Светлина и Вяра!

 

Изпрати на приятел

Полетата, отбелязани с *, са задължителни за попълване.

Попитай „Дар“

Полетата, отбелязани с *, са задължителни за попълване.

Още статии от „Духовни ценности“

Всички статии по темата

 

Новини

Здравен център „Дар“
РАБОТНО ВРЕМЕ 
Оздравителен курс по Йога
От 19 септември, всяка сряда от 18:30 часа 
Курс Основи на здравето
на 13 и 14 октомври 2018 
Даваме зала под наем
за йога, семинари, лекции, курсове, презентации и др. 

Календар

БОГОРОДИЧНИТЕ ПОСТИ
започват на 1 август За постите

Юли 2018 август 2018 Септември 2018
понеделниквторниксрядачетвъртъкпетъксъботанеделя
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
  • Няма данни за месеца.

За лунния календар

Издателство

book-cover book-cover book-cover book-cover book-cover book-cover
Aдрес на Здравен център „Дар“: София 1000, ул. „Д-р Г. Вълкович“ 6, тел. 02/ 986 75 09 и 0894 397 473, email: info@dar-center.com

© 2018 Здравен център „Дар“ Всички права запазени.

Този уеб сайт е създаден от Димо Димов (dimodi). Дизайн: Здравен център Дар.