Здравен център „Дар“

Здравен център „Дар“

Сайт за природолечение, духовно здраве и хармония

Начало

Ако спирате всеки път, когато ви обидят или оплюят, никога няма да стигнете до мястото, където трябва да отидете.
Тибор Фишър

Рубрики

Масажи

Масажи Масажи

Курсове

Курсове Курсове
Заболявания

Заболявания » Ракови заболявания » Какво е рак?

Изводи за рака

ИЗВОДИ ЗА РАКА

Първи извод: ИРИСОВАТА ДИАГНОСТИКА ПОКАЗВА, ЧЕ ВСИЧКИ БОЛНИ ОТ ЗЛОКАЧЕСТВЕНИ ТУМОРИ ИМАТ ЗАБОЛЯВАНЕ НА ЧЕРНИЯ ДРОБ

При някои раково болни явно се наблюдава цироза на черния дроб. При други има само някои смущения във функциите на жлезата. При по-щателен преглед и разговор с пациентите сме установили, че те са имали заболявания на черния дроб: при някои има прекаран вирусен хепатит, който е преминал в хроничен и е протичал цял живот незабелязано, без особени симптоми; други са развили чернодробна стеатоза, без да обръщат внимание на присвиванията от дясно; понякога има случаи хора с микроскопични паразити, които живеят в черния им дроб, без те да са подозирали, че са имали глисти.

При разпита на пациентите за начина на тяхното хранене се установява, че в дневния си порцион те употребяват много животинска храна, предимно месо и месни продукти, в повечето случаи тлъсти, пържени и лютива ястия. Като добавка на това са консумирали много кафе, алкохолни и газирани напитки и са имали повишена склонност към сладки и тестени изделия и други висококалорийни и рафинирани храни. Злоупотребата с лекарства и цигари също влиза в този списък.

Не можем да пропуснем тук и психичното състояние на човека, неговия личностен характер, неговата постоянна депресивност и склонност към лоши мисли.
Вече сме писали, че неправилното хранене, лекарствата и постоянното лошо настроение претоварват работата на черния дроб и той не смогва да се справи с филтрацията на отделените отрови. А именно тази фина и много крехка жлеза е отговорна за състоянието на вътрешната среда и обмяната на веществата. Нейната явна или скрита недостатъчност води до състояние на хронична интоксикация. Хроничната интоксикация е състояние на постоянно отравяне с тези токсини, които черният дроб не е успял да обезвреди. Затова на първо място при болните от рак се поставя въпроса за болния черен дроб.

Втори извод: БОЛНИТЕ БЪБРЕЦИ, ЗАЕДНО С БОЛНИЯ ЧЕРЕН ДРОБ СПОМАГАТ ЗА ХРОНИЧНАТА ИНТОКСИКАЦИЯ

На пръв поглед изглежда, че при болните от рак бъбреците не страдат особено. Но при по-щателно изследване се наблюдава скрита хронична бъбречна недостатъчност.
Това може да се установи, ако болните от рак имат пред себе си огледало и гледат лицето си в него. То никога няма да ви излъже. Цветът на кожата, изразът на очите или леката подпухналост и малките торбички под очите сутрин са признак за бъбречна недостатъчност.

Трети извод: ЗАПЕКЪТ, ОСОБЕНО ДЪЛГОТРАЙНИЯТ, Е ЧЕСТ ПРЕДШЕСТВЕНИК НА РАКОВИТЕ ЗАБОЛЯВАНИЯ НА РАЗЛИЧНИ МЕСТА В ОРГАНИЗМА

В изпражненията се съдържат много вещества, които при лошо изхвърляне се просмукват в кръвта и се превръщат в токсини, които отравят кръвта, а оттам и целия организъм.

Редовно изпразване на дебелото черво означава веднъж, а по-добре два пъти на ден изхождане. Много вредно е да се мисли за редовно изпразване веднъж на 2-3 дни.

Четвърти извод: ПОНИЖЕНАТА ФУНКЦИЯ НА БЕЛИТЕ ДРОБОВЕ СЪЩО ПОДПОМАГА ПОСТОЯННОТО САМООТРАВЯНЕ НА ОРГАНИЗМА

“Слабото” дишане е показател за слаба енергетика на организма. Това довежда до недостатъчно окисляване на крайните продукти на обмяната, появяват се големи молекули – метаболити, които не могат да преминат през клетъчното пространство и се превръщат в шлаки /отрови/. Така капилярите остават с понижена енергетика, а шлаките се трупат и образуват т. нар. депа на някои места в организма.

 

Изпрати на приятел

Полетата, отбелязани с *, са задължителни за попълване.

Попитай „Дар“

Полетата, отбелязани с *, са задължителни за попълване.

Още статии от „Какво е рак?“

Всички статии по темата

 

Новини

Работно време
на Здравен център „Дар“ 
Следващата гонг медитация ще се състои
на 17.10 /събота/ от 18:30 до 20:00 ч. 
Отдаваме зала под наем
За йога, танци, семинари, лекции, курсове, презентации и др. 

Календар

ПЕТРОВИТЕ ПОСТИ
започват на 15 юни и продължават до 28 юни За постите

Септември 2020 октомври 2020 Ноевмври 2020
понеделниквторниксрядачетвъртъкпетъксъботанеделя
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
  • Няма данни за месеца.

За лунния календар

Издателство

book-cover book-cover book-cover book-cover book-cover book-cover
Aдрес на Здравен център „Дар“: София 1000, ул. „Д-р Г. Вълкович“ 6, тел. 02/ 986 75 09 и 0876 809 609, email: info@dar-center.com

© 2020 Здравен център „Дар“ Всички права запазени.

Този уеб сайт е създаден от Димо Димов (dimodi). Дизайн: Здравен център Дар.