Здравен център „Дар“

Здравен център „Дар“

Сайт за природолечение, духовно здраве и хармония

Начало

Изкуството на щастието се крие в способността да намирате щастието в простите неща.
Хенри Уорд Бийчър

Рубрики

Масажи

Масажи Масажи

Курсове

Курсове Курсове
За семейството

За семейството » За вас, жени!

Богинята е във вас

Вярвам, че във всяка от нас живее една богиня. Тя е в онази част от всяка от нас, която е прекрасна, скандална и забележителна. Тя знае как да почива и как да се грижи с обич за себе си. Но не винаги е лесно да я откриеш. Възпитани сме с идеята, че да вършим различни неща за себе си е егоистично. А често сме и толкова заети, че не ни остава време да спрем и да осмислим начина, по който живеем.

Днешните жени са изтощени от стреса, времевите ограничения и прекалено забързания ритъм на живот. Много от тях имат нужда да преустроят своя физически, емоционален и духовен живот. Но за да го направи, всяка жена трябва първо да открие по-дълбокия смисъл на живота си.

Вярвам, че всяко преживяване, което сме имали, независимо дали го преценяваме като хубаво или лошо, е било жизненоважна част от нашия път. Всеки аспект на живота е важен и ценен. Всяко преживяване е съществено за нашето израстване като духовни същества. Колкото повече го осъзнавах, толкова повече разбирах, че няма „път“ към щастието. Щастието е в пътя. Щастието е пътуване, не дестинация.

Когато една жена спре да чака да отслабне с няколко килограма, да получи научна степен, да си намери работа, да има деца или децата й да напуснат дома, спре да мечтае да се пенсионира, да се омъжи или да се разведе, да улегне, да спечели от лотарията или да се сдобие с увереност и самоуважение, тя ще може да се наслаждава на всеки миг. Знам, че това е една от тайните да бъдеш весела и Необикновена Жена. Знам също, че сега е моментът, точно сега, да тръгнем на пътешествие и да открием кои сме като жени и като човешки същества.

Когато започнете да разбирате и почитате богинята във вас, може да достигнете до магическото царство вътре във вас. Качествата на богинята ще разцъфнат във вас. Вашата творческа сила, магия, мистерия, страст, ведрина, самоуважение, мечти и видения ще се увеличат. Вярата в себе си като жена ще нарасне. Ще откриете, че наистина притежавате страстна и прекрасна душа на жена.

Вътрешната си богиня можете да откриете по различни начини: проучване, медитация, водене на дневник, сънища, молитва. И пред вас ще започнат да се откриват безброй възможности и няма да ви се налага да работите като луди, за да постигнете онова, което желаете.

Дениз ЛИН

 

Изпрати на приятел

Полетата, отбелязани с *, са задължителни за попълване.

Попитай „Дар“

Полетата, отбелязани с *, са задължителни за попълване.

Още статии от „За вас, жени!“

Всички статии по темата

 

Новини

Работно време
на Здравен център „Дар“ 
Отдаваме зала под наем
За йога, танци, семинари, лекции, курсове, презентации и др. 

Календар

ПЕТРОВИТЕ ПОСТИ
започват на 15 юни и продължават до 28 юни За постите

август 2021 септември 2021 Октомври 2021
понеделниквторниксрядачетвъртъкпетъксъботанеделя
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
  • Няма данни за месеца.

За лунния календар

Издателство

book-cover book-cover book-cover book-cover book-cover book-cover
Aдрес на Здравен център „Дар“: София 1000, ул. „Д-р Г. Вълкович“ 6, тел. 02/ 986 75 09 и 0876 809 609, email: info@dar-center.com

© 2021 Здравен център „Дар“ Всички права запазени.

Този уеб сайт е създаден от Димо Димов (dimodi). Дизайн: Здравен център Дар.