Здравен център „Дар“

Здравен център „Дар“

Сайт за природолечение, духовно здраве и хармония

Начало

Изкуството на щастието се крие в способността да намирате щастието в простите неща.
Хенри Уорд Бийчър

Рубрики

Масажи

Масажи Масажи

Курсове

Курсове Курсове
За семейството

За семейството » За вас, жени!

Когато си поставяте грим

1. Не трябва да пудрите лицето си, без преди това да сте си сложили крем. Ако кожата е мазна, пудрата прониква в порите и ги прави забележими. Ако пък кожата е суха, пудрата не се задържа.

2. Не трябва да използвате ярък грим, за да придобиете по-хубав вид на лицето. Яркият грим подсилва малките бръчки и уморения вид. Нанесете малко фон дьо тен в най-близък до цвета на кожата ви тон. Фиксирайте го с леко навлажнена гъба, като опъвате леко. Отгоре нанесете пудра в кайсиево-розов цвят с голяма четка.

3. Не трябва да ограничавате фон дьо тена до брадичката си. Така само ще получите статична маска на лицето си. Навлажнете гъба с фон дьо тен, нанесете го на шията от горе на долу, попийте с книжна салфетка, за да фиксирате, и не слагайте пудра.

4. Не трябва да поставяте линия с молив от вътрешната страна по продължение на клепачите, за да изглеждат очите по-големи. Напротив, така ги смалявате и отнемате блясъка. За дълбочина на погледа нанесете пунктирана линия в корените на миглите по горния и долния клепач от средата до външния ъгъл. Подсилете тази линия с очна линия.

5. Не трябва да поставяте руж крем върху пудра на лицето. Защото резултатът е две ярки петна върху бузите ви. Върху пудра трябва да се постави руж пудра.

6. Не трябва да очертавате устните си с по-тъмен от червилото молив. Тъмната линия „втвърдява“ чувствения израз на лицето. Използвайте молив с близък до червилото цвят.

7. Не трябва да поставяте сенки в тъмен нюанс по дължината на горния клепач. За да не изглежда хлътнал, поставете на горния клепач бежови или розови сенки.

8. Не трябва да избирате грима си по цвета на очите. Това е най-добрият начин, за да не изпъкне естественият цвят на очите ви. Изберете контрастни цветове: за сини очи в тъмнокафяво, за зелени очи в розови нюанси. За кафяви и черни очи предпочитайте всички тонове на виолетовото.

9. Не трябва да не слагате червило, ако имате плътни устни. Това е чудесен начин да обърнете внимание върху устните си, а месестите устни са нещо чувствено. Изберете тъмнорозово червило, като го нанасяте от средата на устните навън с фина четчица.

10. Не трябва да слагате сенки в зелени нюанси, когато очите ви са уморени. С нюансите на зеленото признаците на умора се засилват. По-скоро поставете сенки в бежово-кайсиев оттенък. За да направите очите си по-големи, поставете черен туш върху горните мигли.

 

Изпрати на приятел

Полетата, отбелязани с *, са задължителни за попълване.

Попитай „Дар“

Полетата, отбелязани с *, са задължителни за попълване.

Още статии от „За вас, жени!“

Всички статии по темата

 

Новини

Работно време
на Здравен център „Дар“ 
Отдаваме зала под наем
За йога, танци, семинари, лекции, курсове, презентации и др. 

Календар

ПЕТРОВИТЕ ПОСТИ
започват на 15 юни и продължават до 28 юни За постите

август 2021 септември 2021 Октомври 2021
понеделниквторниксрядачетвъртъкпетъксъботанеделя
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
  • Няма данни за месеца.

За лунния календар

Издателство

book-cover book-cover book-cover book-cover book-cover book-cover
Aдрес на Здравен център „Дар“: София 1000, ул. „Д-р Г. Вълкович“ 6, тел. 02/ 986 75 09 и 0876 809 609, email: info@dar-center.com

© 2021 Здравен център „Дар“ Всички права запазени.

Този уеб сайт е създаден от Димо Димов (dimodi). Дизайн: Здравен център Дар.