Здравен център „Дар“

Здравен център „Дар“

Сайт за природолечение, духовно здраве и хармония

Начало

Искаш да знаеш кой си? Не питай. Действай! Действията ще те опишат и определят кой си.
Томас Джеферсън

Рубрики

Масажи

Масажи Масажи

Курсове

Курсове Курсове
Заболявания

Заболявания » Детски болести » Уроки и урочасване

Урочасване на децата

За съществуването, предпазването и лекуването от уроки нашият народ има достатъчно натрупан опит. Днешната наука вече по неоспорим начин доказва, че злата енергия на недобросъвестен, зъл, завистлив и с черна душа човек може да проникне с помощта на мисълта в тялото на друг човек, особено когато то е дете. Ще ви дадем мнението и препоръките на нашия голям народен лечител Петър Димков по този въпрос.

Признаци

Здравото и жизнерадостно доскоро дете след един такъв лош поглед изведнъж клюмва, очите му стават изцъклени. Температурата се повишава, а и понякога зъбите са му стиснати така, че в продължение на няколко дни не може да си отвори устата. Получава свиване на стомаха, което свършва с повръщане на зелено.Тялото му изстива и, ако не се вземат мерки, може да се разболее за дълго време и дори да се стигне до фатален край.

Предпазване

В миналото разумни родители и хора са пазели децата си, а също и добитъка си, като им връзвали малки талисманчета на главата и на гърдите по едно зърно нишадър, голямо колкото царевично зърно, и ситно мънисто, което да отвлече силата на лошия поглед от жертвата му. И по никой начин не позволявали да ги целуват.

След като майката или друг близък човек на детето забележи, че то след като е било на разходка или в прегръдките на някой неин роднина или познат /непознат/ дава признаци на уроки, да направи казаното по-долу и друг път по никакъв начин да не оставя детето си в ръцете на този опасен за здравето му човек.

Ако родителите на детето се усъмнят в лошите очи на някой човек, който е погледнал детето им, то преди да са го хванали уруките, да направи следното. Детето се опушва с жълта лайкучка и главоч /антемис тинктура/. Или да измият лицето му със светена вода, каквато всяка добра и религиозна майка трябва да си има вкъщи. След това го прекръства с парче каменна /морска/ сол, произнасяйки молитвено думите, изложени по-долу.

Лекуване

Ако няма под ръка светена вода, тогава лицето на детето се измива с „жива вода“ /за нея се взема 1 паничка чиста вода и в нея се загасват 2-3 живи въглена/, с благоговейно произнасяне на думите: „В Името на Бога на любовта, в името на Бога на мъдростта, в името на Бога на Истината, да се пречисти и освети тази вода, за да измие от лицето и ръцете на детето ми лошите мисли и чувства на урочасалия го“.

Едновременно с измиване на лицето /и ръцете/ на детето да му се даде да изпие от същата вода 3 глътки, като се повтарят или същите свети думи, или пък следната формула: „Измий очи зли, измий очи от уроки.“ След това останалата вода се изплисква зад главата на урочасания, или пък по някое куче или котка.

След това измиване на урочасаното дете, майката с езика си да лизне 2-3 пъти челото му, и то от веждите му към косата, повтаряйки си наум същите свети думи или пък формулата, която преди малко е казала. При липса на светена вода или „жива вода“ със същия успех може да се приложи измиването и с карамфилова вода. За нея се вземат 4 карамфилчета и 1 винена чаша вода, прекръства се лицето на пострадалия и с игла се убожда едно от карамфилчетата и се запалва клечка кибрит.

Когато същото се разгори, с него се опушва лицето на пострадалия във вид на кръст. Тази процедура се повтаря с останалите 3 карамфилчета, като пепелта им се пуска в чаша с вода. След това със същата вода се измива 3 пъти челото на пострадалия и му се дава да пие 3 глътки от нея с произнасяне на казаните по-горе думи. Накрая с останалата вода да се постъпи, както е казано по-горе.

Това са накратко нашите препоръки. Въпросът е твърде сериозен и по-подробна информация по него за психо-енергийната защита при подобни нападения на недобросъвестни и зли хора можете да намерите в нашата книга „Енциклопедия за здраве „Дар“, книга 2. Препоръчва ме Ви да разгледате и рубриката „Психотерапия“ на сайта.

 

Изпрати на приятел

Полетата, отбелязани с *, са задължителни за попълване.

Попитай „Дар“

Полетата, отбелязани с *, са задължителни за попълване.

Още статии от „Уроки и урочасване“

Всички статии по темата

 

Новини

Работно време
на Здравен център „Дар“ 
Следващата гонг медитация ще се състои
на 17.10 /събота/ от 18:30 до 20:00 ч. 
Отдаваме зала под наем
За йога, танци, семинари, лекции, курсове, презентации и др. 

Календар

ПЕТРОВИТЕ ПОСТИ
започват на 15 юни и продължават до 28 юни За постите

Септември 2020 октомври 2020 Ноевмври 2020
понеделниквторниксрядачетвъртъкпетъксъботанеделя
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
  • Няма данни за месеца.

За лунния календар

Издателство

book-cover book-cover book-cover book-cover book-cover book-cover
Aдрес на Здравен център „Дар“: София 1000, ул. „Д-р Г. Вълкович“ 6, тел. 02/ 986 75 09 и 0876 809 609, email: info@dar-center.com

© 2020 Здравен център „Дар“ Всички права запазени.

Този уеб сайт е създаден от Димо Димов (dimodi). Дизайн: Здравен център Дар.