Здравен център „Дар“

Здравен център „Дар“

Сайт за природолечение, духовно здраве и хармония

Начало

За семейството

За семейството » За вас, родители!

Индиговите деца

Индиговите деца

* Те знаят че са духовни същества от друго измерение

Индиговите деца за първи път били забелязани от Нанси Тап, която има способността да „вижда“ какъв е цветът на живота на всеки човек. Според нея човешките аури спадат към различни категории, които показват според доминиращия цвят какъв тип личност е даден човек, житейската му мисия и какво е дошъл да научи на този свят. Тя открива, че спектърът на цветовете, явяващ се в аурата, се променя в хода на историята. Например личностните типове, свързани с цветовете тъмночервено и пурпурно, са изчезнали в началото на ХХ век и прогнозира, че към края на столетието на тяхно място ще се яви нов тип личност с нов доминантен цвят.

Някъде към края на 70-те години на миналия век тя забелязва, че започват да се раждат
деца, чийто

доминантен оттенък на аурата е с тъмносин, или индигов цвят.

След това нейно откритие психотерапевтите насочват вниманието си към индиговите деца. Така Лий Керъл и Джон Тобър публикуват книгата „Индиговите деца: новодошлите“, за да улеснят родителите, тъй като тези деца всъщност са съвсем различни от останалите. Авторите изброяват десет характеристики, които отличават индиговите деца и всички до една сочат, че те навлизат в света с много по-ярко усещане за себе си като духовни същества и може би поне отчасти вече живеят в четвърто ниво на съзнание. И макар че те са тук, за да покажат пътя към ново равнище на съзнание на цялата планета, ако останат неразбрани и ако не се отнасяме към тях правилно, изключителните им способности могат да станат причина за много проблеми. Ето основното от тези десет характеристики:

 1. Чувство за „царственост“: те като че ли знаят, без никой да им го е казвал, че са духовни същества и обикновено се държат с определено достойнство и сигурност в себе си.
 2. Те знаят, че заслужават да бъдат тук и с учудване, че по-възрастните не изпитват същото чувство. Неща като „ниско самочувствие“, вина, чувство за малоценност и раболепие за тях са неразбираеми. Изглежда те просто не страдат от съзнанието, че са жертви – при условие, че им се позволи да следват своя път на развитие.
 3. Те нямат нужда да им обяснявате кои са, нито да изграждате самочувствието им. Понякога те казват разтърсващи и обезпокоителни неща за собствената си природа.
 4. Те срещат проблем с всяка форма на власт, наложена върху тях. Те просто не разбират властта, ако тя се упражнява без обяснение и без да бъде поискано съгласието им.
 5. Има неща, които те просто отказват да правят. Например никога не чакат на опашка! Те отказват да губят време, само защото трябва да се съобразяват с някакво правило.
 6. Обикновено те се дразнят от установения ред и правилата за поведение или организация, които не насърчават собствената им изобретателност или им пречат да я приложат, за да се справят с дадена ситуация.
 7. В обществото те са изключително креативни. Намират спонтанни и позитивни начини да взаимодействат помежду си и да вършат нещата както в къщи, така и в училище. Обикновено не са склонни да спазват правилата, ако виждат възможност да ги подобрят. Може да ви се струва, че са настроени дисидентски или бунтарски, но основният им мотив е да намерят по добър начин за вършене на нещата в полза на всички.
 8. Те предпочитат да бъдат с други индигови деца или с други хора на тяхното равнище на съзнание и понякога изглеждат недрожелюбни и дори несоциални , ако наблизо няма други като тях. Ако не бъдат разбрани, може да станат мрачни, затворени и много чувствителни. В училище това може да стане истински проблем, защото често погрешно ги възприемат като бавноразвиващи се или хиперактивни деца. Такива погрешни диагнози са много опасни.
 9. Невъзможно е да ги принудите да се държат прилично, ако работите върху чувството им за вина или ги заплашвате с неодобрение. Те знаят кои са по начин, който същества от по-ниско измерение едва ли могат да си представят, и е невъзможно да ги накарате да се почувстват малоценни. Всъщност, когато бъдат заплашени, те може да проявят насилие. Според Нанси Тап децата, които през последните десет години са извършили насилие срещу родители, учители или свои връстници, във всички случаи са били индигови деца.
 10. Те не са срамежливи. Знаят какво им е нужно и обикновено не изпитват трудност да ви накарат да го разберете.

Боб ФРИСЪЛ

 

Изпрати на приятел

Полетата, отбелязани с *, са задължителни за попълване.

Попитай „Дар“

Полетата, отбелязани с *, са задължителни за попълване.

Още статии от „За вас, родители!“

Всички статии по темата

 

Новини

Билки срещу COVID - 19
В Здравен център Дар предлагаме билкови формули,синергични билкови продукти с запазената марка " Формула 1",които имат мощно имуностимулиращо действие; Действат бързо и ефикасно,с с изразено противовъзпалително,антивирусно,антибактериално,противогъбично и антипаразитно действие. Предлагаме и уникална тинктура за Дихателната система,действаща ефикасно при суха и влажна кашлица,бронхити,бронхопневмонии,а също така възстановяват белите дробове след изкарано заболяване. За повече информация: https://vedona.super.website/hranitelni-dobavki 
Работно време
на Здравен център „Дар“ 
Мануална терапия и Хиропрактика
Цялостно лечение и профилактика при проблеми с опорно - двигателната и периферна нервна система.Лечение на дископатия,радикулити,и ишиас,плексит и др. Наместване на изкълчени стави,сублуксации и лечение на навехвания. 
Упражнения за здраве и самолечение
Упражнения за здраве и самолечение по авторската методика на холистичния лечител Дончо Кръстев- " Танцът на Спиралата". Методиката е с научно доказана теоретична и практическа концепция и е помогнала на хиляди души в здравен и социален план. 
Лични консултации и семинари на Сал Ракели в България
от 15 октомври 2021 г. 
Зала под наем
За йога, танци, семинари, лекции, курсове, презентации и др. 

Календар

За постите

Ноевмври 2021 декември 2021 Януари 2022
понеделниквторниксрядачетвъртъкпетъксъботанеделя
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
 • Няма данни за месеца.

За лунния календар

Издателство

book-cover book-cover book-cover book-cover book-cover book-cover
Aдрес на Здравен център „Дар“: София 1000, ул. „Д-р Г. Вълкович“ 6, тел. 02/ 986 75 09 и 0876 809 609, email: info@dar-center.com

© 2021 Здравен център „Дар“ Всички права запазени.

Този уеб сайт е създаден от Димо Димов (dimodi). Дизайн: Здравен център Дар.