Здравен център „Дар“

Здравен център „Дар“

Сайт за природолечение, духовно здраве и хармония

Начало

Ако умеете да се вслушвате в себе си, никога няма да станете играчка в ръцете на съдбата.
Парацелз

Рубрики

Масажи

Масажи Масажи

Курсове

Курсове Курсове
За интелекта

За интелекта » Човекът и Вселената

Аурата

Аурата представлява електромагнитно поле, което обгражда всеки обект във Вселената. Всяко нещо, което има атомна структура, притежава и аура. Всеки атом представлява електрони и протони, които са в постоянно движение. Тези електрони и протони са електрически и магнитни енергийни вибрации.

При един здрав човек

аурата има елипсовидна или яйцевидна форма, която обкръжава тялото.

Състои се от груби и фини трептения на електромагнитното поле, простиращи се безкрайно далеч извън обекта или човека. С увеличаването на разстоянието това поле отслабва. На няколко метра от тялото полето, при средностатистическия човек, вече не може да бъде засечено от уредите. Ауричното ви поле обаче се простира във всички посоки из цялата Вселена, така че присъствате в цялото Творение. Но когато се отдалечите на около миля, ауричното поле става толкова неосезаемо, че дори повечето екстрасенси не могат да го доловят.

Аурата е уникална за всеки човек. Тя е сложна и се променя във всеки момент. Когато възприемем нещо чрез нашите сетива, тази информация се обработва в мозъка и придобива значение. Този процес оказва ефект върху тялото ни. Мозъкът постоянно изпраща електрически и химически сигнали надолу по гръбначния стълб. Около тези сигнали се оформят енергийни полета, които влияят върху аурата ни и я променят постоянно. Дори

мислите оказват влияние върху аурата

– без значение дали виждате жълт цвят или само мислите за него, за мозъка няма разлика и в него се извършат едни и същи процеси.

Аурата съдържа много подробна информация за нас. Чрез разчитането й могат да се разберат минали събития в живота ни. Могат да се проследят физически проблеми, които сме имали и такива, които тепърва ще се появят.

Ауричното поле увеличава или намалява размера си в зависимост от съзнанието на човека. Когато човек е "отнесен" аурата обикновено е по-голяма, отколкото когато човек е фокусиран върху конкретна мисъл или чувство. Можете да свиете размера й като използвате техниките за заземяване. Силно харизматичните хора обикновено имат по-големи аури, които обгръщат много хора. Хората, които са съсредоточени и затворени в себе си, обикновено имат аури, които са близо около тялото.

Колкото по-здрав е човек,

толкова по надалеч се простира неговата аура извън физическото му тяло.

Колкото е по-силно ауричното ви поле, толкова повече енергия ще имате, за да извършвате нещата от които имате нужда. Силната аура трудно може да бъде повлияна от външна силa.

Слабата аура е тази, която допуска външните влияния да й въздействат. Като резултат може да бъдете по-лесно манипулирани, както и по-лесно да се уморявате. Отслабените аури пораждат чувство за неуспех, здравословни проблеми, както и неефективност в повечето или във всички житейски ситуации.

Цветовете на аурата дават много информация за състоянието на съзнание на човека. Като правило

ярките цветове говорят за добро здраве, а убитите цветове говорят за някаква степен на болест.

Аурата може да има много нюанси и слоеве. Слоевете имат яйцевидна форма и са разположени един в друг. Всеки слой или ниво е енергийно поле с различна вибрация. Вътрешните слоеве съответстват на по-физическите нива на съществуване, докато външните слоеве са по-фини.

При повечето хора във външните слоеве на аурата са се набили чужди енергии, често пъти идващи от семейството и приятелите. Енергия от най-близките хора на даден човек (възлюбените, децата) може да се е набила и във вътрешните слоеве на аурата му.

За първи път заснемане на аурата направили руските изследователи, съпрузите С. И В. Кирлиан. През 1939-те открили нов начин за фотографиране без фотоапарат с помощта на високочастотно електрическо поле. С този метод те заснели аурата на човека и провели редица експерименти. Така Кирлиан открили, че

болестта би могла да бъде открита чрез аурата, преди тя да се прояви във физическото тяло.

Използвайки този метод, човек може да бъде лекуван, преди да се развие заболяването.

Съвременните аура камери използват сензори, които работят на принципа на кирлияновата фотография.

 

Изпрати на приятел

Полетата, отбелязани с *, са задължителни за попълване.

Попитай „Дар“

Полетата, отбелязани с *, са задължителни за попълване.

Още статии от „Човекът и Вселената“

Всички статии по темата

 

Новини

Работно време
на Здравен център „Дар“ 
Следващата гонг медитация ще се състои
на 6.11 /петък/ от 19:15 до 20:300 ч. 
Отдаваме зала под наем
За йога, танци, семинари, лекции, курсове, презентации и др. 

Календар

ПЕТРОВИТЕ ПОСТИ
започват на 15 юни и продължават до 28 юни За постите

Февруари 2021 март 2021 Април 2021
понеделниквторниксрядачетвъртъкпетъксъботанеделя
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
  • Няма данни за месеца.

За лунния календар

Издателство

book-cover book-cover book-cover book-cover book-cover book-cover
Aдрес на Здравен център „Дар“: София 1000, ул. „Д-р Г. Вълкович“ 6, тел. 02/ 986 75 09 и 0876 809 609, email: info@dar-center.com

© 2021 Здравен център „Дар“ Всички права запазени.

Този уеб сайт е създаден от Димо Димов (dimodi). Дизайн: Здравен център Дар.