Здравен център „Дар“

Здравен център „Дар“

Сайт за природолечение, духовно здраве и хармония

Начало

Ако спирате всеки път, когато ви обидят или оплюят, никога няма да стигнете до мястото, където трябва да отидете.
Тибор Фишър

Рубрики

Масажи

Масажи Масажи

Курсове

Курсове Курсове
За духа и за душата

За духа и за душата » Бъдещето на човечеството

Ангели общуват с космонавти

 * Руските космонавти са видели, а американските им колеги са фотографирали крилати създания с размери на авиолайнер

Когато питат космонавтите дали са виждали нещо необичайно в космоса, обикновено следва отрицателен отговор. Но не винаги е така. Ето например част от споделеното в Новосибирския международен институт по космическа антропоекология, направено от кандидата на техническите науки Сергей Кричевски:

“От 1989 г. се готвех за полет в Космоса, обучавах се в работна и неофициална обстановка с колегите си, включително с космонавти, вече били в Космоса. Но едва през втората половина на 1994 г. получих информация за различни видения, което вероятно беше свързано с наближаващия полет. Всички сведения за космически видения са достояние на ограничен кръг хора. Космонавтите си ги предават помежду си, споделяйки информацията с тези, на които им предстои да извършат полет”.

Имало е случаи, когато космонавти са могли да загинат, ако в съня им не се чувал някакъв “глас”, който предупреждавал за опасността. Поразителни били и точността, и детайлизирането на опасните моменти. Но най-вълнуващото събитие очаквало екипажа на съветската космическата станция “Салют 7”. През 1984 г. На 155-ия ден от полета станцията била обляна от оранжева светлина, която за известно време ослепила космонавтите Олег Катков, Владимир Соловьов и Леонид Кизим. Когато зрението им се връща, в илюминаторите виждат...да висят седем ангели с човешки лица и тела, за което те докладват на Земята в Центъра за управление. Не могат да грешат – и тримата ясно виждат криле на гърбовете на ангелите, които следват всички маневри на кораба, след което неочаквано изчезват.

И това не е всичко. Когато към екипажа на “Салют 7” /случайно ли присъства седмицата ?/ Светлана Савицкая, Игор Волев и Владимир Джанибеков, орбиталната станция наново се озарява от същата оранжева светлина и отново се появяват същите ангели. Космонавтите определят и техните размери – на авиолайнер!

И докато руснаците дълго време премълчават този факт, американските астронавти не само че са виждали ангели, но и са ги фотографирали с орбиталния телескоп “Хабъл”. Сензорите на телескопа ясно фиксират появата на седем ярки обекта в земната орбита. Инженерът на проекта “Хабъл” Джон Пратчърс разказва, че на някои от снимките се различават фигури на светещи крилати създания, високи около 20 метра и с размах на крилата като на съвременен самолет.

Всичко това се съхранявало дълго време с гриф “Строго секретно”. Правителствата на редица страни обаче, сред които САЩ, Великобритания и Канада приемат закони, според които всички данни за срещи с непознатото трябва да се разсекретят. Дори и в Русия, където такива закони не съществуват, немалко данни започват да се огласяват. Така или иначе видените от космонавтите ангели продължават да будят въображението и човек разбира, колко малко знае не само за себе си, но и за околния земен и космически свят.

 

Изпрати на приятел

Полетата, отбелязани с *, са задължителни за попълване.

Попитай „Дар“

Полетата, отбелязани с *, са задължителни за попълване.

Още статии от „Бъдещето на човечеството“

Всички статии по темата

 

Новини

Работно време
на Здравен център „Дар“ 
Следващата гонг медитация ще се състои
на 17.10 /събота/ от 18:30 до 20:00 ч. 
Отдаваме зала под наем
За йога, танци, семинари, лекции, курсове, презентации и др. 

Календар

ПЕТРОВИТЕ ПОСТИ
започват на 15 юни и продължават до 28 юни За постите

Септември 2020 октомври 2020 Ноевмври 2020
понеделниквторниксрядачетвъртъкпетъксъботанеделя
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
  • Няма данни за месеца.

За лунния календар

Издателство

book-cover book-cover book-cover book-cover book-cover book-cover
Aдрес на Здравен център „Дар“: София 1000, ул. „Д-р Г. Вълкович“ 6, тел. 02/ 986 75 09 и 0876 809 609, email: info@dar-center.com

© 2020 Здравен център „Дар“ Всички права запазени.

Този уеб сайт е създаден от Димо Димов (dimodi). Дизайн: Здравен център Дар.