Здравен център „Дар“

Здравен център „Дар“

Сайт за природолечение, духовно здраве и хармония

Начало

За духа и за душата

За духа и за душата » Бъдещето на човечеството

Ангели общуват с космонавти

 * Руските космонавти са видели, а американските им колеги са фотографирали крилати създания с размери на авиолайнер

Когато питат космонавтите дали са виждали нещо необичайно в космоса, обикновено следва отрицателен отговор. Но не винаги е така. Ето например част от споделеното в Новосибирския международен институт по космическа антропоекология, направено от кандидата на техническите науки Сергей Кричевски:

“От 1989 г. се готвех за полет в Космоса, обучавах се в работна и неофициална обстановка с колегите си, включително с космонавти, вече били в Космоса. Но едва през втората половина на 1994 г. получих информация за различни видения, което вероятно беше свързано с наближаващия полет. Всички сведения за космически видения са достояние на ограничен кръг хора. Космонавтите си ги предават помежду си, споделяйки информацията с тези, на които им предстои да извършат полет”.

Имало е случаи, когато космонавти са могли да загинат, ако в съня им не се чувал някакъв “глас”, който предупреждавал за опасността. Поразителни били и точността, и детайлизирането на опасните моменти. Но най-вълнуващото събитие очаквало екипажа на съветската космическата станция “Салют 7”. През 1984 г. На 155-ия ден от полета станцията била обляна от оранжева светлина, която за известно време ослепила космонавтите Олег Катков, Владимир Соловьов и Леонид Кизим. Когато зрението им се връща, в илюминаторите виждат...да висят седем ангели с човешки лица и тела, за което те докладват на Земята в Центъра за управление. Не могат да грешат – и тримата ясно виждат криле на гърбовете на ангелите, които следват всички маневри на кораба, след което неочаквано изчезват.

И това не е всичко. Когато към екипажа на “Салют 7” /случайно ли присъства седмицата ?/ Светлана Савицкая, Игор Волев и Владимир Джанибеков, орбиталната станция наново се озарява от същата оранжева светлина и отново се появяват същите ангели. Космонавтите определят и техните размери – на авиолайнер!

И докато руснаците дълго време премълчават този факт, американските астронавти не само че са виждали ангели, но и са ги фотографирали с орбиталния телескоп “Хабъл”. Сензорите на телескопа ясно фиксират появата на седем ярки обекта в земната орбита. Инженерът на проекта “Хабъл” Джон Пратчърс разказва, че на някои от снимките се различават фигури на светещи крилати създания, високи около 20 метра и с размах на крилата като на съвременен самолет.

Всичко това се съхранявало дълго време с гриф “Строго секретно”. Правителствата на редица страни обаче, сред които САЩ, Великобритания и Канада приемат закони, според които всички данни за срещи с непознатото трябва да се разсекретят. Дори и в Русия, където такива закони не съществуват, немалко данни започват да се огласяват. Така или иначе видените от космонавтите ангели продължават да будят въображението и човек разбира, колко малко знае не само за себе си, но и за околния земен и космически свят.

 

Изпрати на приятел

Полетата, отбелязани с *, са задължителни за попълване.

Попитай „Дар“

Полетата, отбелязани с *, са задължителни за попълване.

Още статии от „Бъдещето на човечеството“

Всички статии по темата

 

Новини

Работно време
на Здравен център „Дар“ 
Следващата Гонг медитация ще се състои
на 06.08 /четвъртък/ от 19:15 до 20:30 ч. 
Отдаваме зала под наем
За йога, танци, семинари, лекции, курсове, презентации и др. 

Календар

ПЕТРОВИТЕ ПОСТИ
започват на 15 юни и продължават до 28 юни За постите

Юли 2020 август 2020 Септември 2020
понеделниквторниксрядачетвъртъкпетъксъботанеделя
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
  • Няма данни за месеца.

За лунния календар

Издателство

book-cover book-cover book-cover book-cover book-cover book-cover
Aдрес на Здравен център „Дар“: София 1000, ул. „Д-р Г. Вълкович“ 6, тел. 02/ 986 75 09 и 0876 809 609, email: info@dar-center.com

© 2020 Здравен център „Дар“ Всички права запазени.

Този уеб сайт е създаден от Димо Димов (dimodi). Дизайн: Здравен център Дар.