Здравен център „Дар“

Здравен център „Дар“

Сайт за природолечение, духовно здраве и хармония

Начало

Искаш да знаеш кой си? Не питай. Действай! Действията ще те опишат и определят кой си.
Томас Джеферсън

Рубрики

Масажи

Масажи Масажи

Курсове

Курсове Курсове
За духа и за душата

За духа и за душата » Притчи

Замръзнали

/съвременна притча/

Четирима души, които тръгнали да участват в една религиозна конференция, трябвало да прекарат нощта на един остров. Нощта била твърде студена. Всеки от тях имал кибрит и малък вързоп с дърва в своя багаж, на всеки мислел, че той е единственият, който има кибрит и дърва.

Единият от тях си помислил: “Съдейки по медалиона на шията на този човек, може да се предположи, че той е от някаква друга религия. Ако запаля огън, той ще получи полза от топлината. Защо да използвам своите драгоценни дърва, за да се топли той?”
Вторият човек си помислил: “Този човек е от страна, която винаги е воювала срещу нас. Аз и на сън не мога да си помисля, да използвам дървата си, за да му направя нещо приятно.”

Третият човек погледнал на един от тях и помислил: “Аз познавам този тип. Той е от секта, която винаги е създавала проблеми на моята религия. Аз не смятам да паля дървата си нахалос заради него!”

Четвъртият човек си помислил: “Този човек има различен цвят на кожата и аз ненавиждам това! Аз в никакъв случай не смятам да използвам своите дърва заради него!”

В крайна сметка никой от тях не поискал да запали огън със своите дърва, за да сгрее и останалите. В резултат към сутринта всички те измръзнали до смърт.

 

Изпрати на приятел

Полетата, отбелязани с *, са задължителни за попълване.

Попитай „Дар“

Полетата, отбелязани с *, са задължителни за попълване.

Още статии от „Притчи“

Всички статии по темата

 

Новини

Билки срещу COVID - 19
В Здравен център Дар предлагаме билкови формули,синергични билкови продукти с запазената марка " Формула 1",които имат мощно имуностимулиращо действие; Действат бързо и ефикасно,с с изразено противовъзпалително,антивирусно,антибактериално,противогъбично и антипаразитно действие. Предлагаме и уникална тинктура за Дихателната система,действаща ефикасно при суха и влажна кашлица,бронхити,бронхопневмонии,а също така възстановяват белите дробове след изкарано заболяване. За повече информация: https://vedona.super.website/hranitelni-dobavki 
Работно време
на Здравен център „Дар“ 
Мануална терапия и Хиропрактика
Цялостно лечение и профилактика при проблеми с опорно - двигателната и периферна нервна система.Лечение на дископатия,радикулити,и ишиас,плексит и др. Наместване на изкълчени стави,сублуксации и лечение на навехвания. 
Упражнения за здраве и самолечение
Упражнения за здраве и самолечение по авторската методика на холистичния лечител Дончо Кръстев- " Танцът на Спиралата". Методиката е с научно доказана теоретична и практическа концепция и е помогнала на хиляди души в здравен и социален план. 
Лични консултации и семинари на Сал Ракели в България
от 15 октомври 2021 г. 
Зала под наем
За йога, танци, семинари, лекции, курсове, презентации и др. 

Календар

За постите

Септември 2021 октомври 2021 Ноевмври 2021
понеделниквторниксрядачетвъртъкпетъксъботанеделя
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
  • Няма данни за месеца.

За лунния календар

Издателство

book-cover book-cover book-cover book-cover book-cover book-cover
Aдрес на Здравен център „Дар“: София 1000, ул. „Д-р Г. Вълкович“ 6, тел. 02/ 986 75 09 и 0876 809 609, email: info@dar-center.com

© 2021 Здравен център „Дар“ Всички права запазени.

Този уеб сайт е създаден от Димо Димов (dimodi). Дизайн: Здравен център Дар.