Здравен център „Дар“

Здравен център „Дар“

Сайт за природолечение, духовно здраве и хармония

Начало

Ако спирате всеки път, когато ви обидят или оплюят, никога няма да стигнете до мястото, където трябва да отидете.
Тибор Фишър

Рубрики

Масажи

Масажи Масажи

Курсове

Курсове Курсове
За духа и за душата

За духа и за душата » Духовни ценности

В оня ден

“Мнозина ще ми кажат в оня ден: Господи, Господи...”

/Матея 7:22/

В оня ден! Всеки очаква своя звезден ден на духовно извисяване или на благоденствие. На реализацията си в живота. Народите като цяло също очакват своя ден на свобода и мир. Решаването на социалните си проблеми и щастие. Болните очакват здраве. Наскърбените – утеха. И те шепнат с надежда: в оня ден всичко ще се оправи.

За кои ще дойде дългоочаквания ден? Иисус е категорично ясен. В случая не си служи с притчи. За божествените неща, съдбовни за земния и небесния живот, трябва да се говори по-ясно от бистротата на Рилските езера. Да не остане никаква вратичка за тълкуване: “Мнозина ще ми кажат в оня ден: Господи, Господи! Не в Твое ли име пророкувахме?И не в Твое ли име бесове изгонвахме? И не в твое ли име много чудеса правихме? И тогава ще им кажа открито: никога не съм ви познавал; махнете се от Мене вие, които вършихте беззаконие.”

Актуални думи и за днешното време. Те са писани за нас! За нашето време на корупция и лъжа. На ограбване на народа. На най-страшното беззаконие, откакто съществува България. Никога по-често не се е казвало: Господи, Господи! Тоест никога не са се давали толкова много обещания в името на Господа, на Идеала, на единството ни.

Но никой не изпълнява волята на Отца Небесен! На народа. На идеалите. Волята на Отца и на народа е толкова ясна: единна държава и народ. Благоденствие за всеки. Равни права и отговорност. Братска любов и грижи за Негово Богоподобие Човека!

И над всичко и всички: Любов. Любов към човека. Към България. Към Бога. Към красотата и истината. Само така ще влезем в Царството Небесно. Царство на хармония и правда. На всички християнски и общочовешки добродетели.

Тимотей МИХАЙЛОВ

 

Изпрати на приятел

Полетата, отбелязани с *, са задължителни за попълване.

Попитай „Дар“

Полетата, отбелязани с *, са задължителни за попълване.

Още статии от „Духовни ценности“

Всички статии по темата

 

Новини

Билки срещу COVID - 19
В Здравен център Дар предлагаме билкови формули,синергични билкови продукти с запазената марка " Формула 1",които имат мощно имуностимулиращо действие; Действат бързо и ефикасно,с с изразено противовъзпалително,антивирусно,антибактериално,противогъбично и антипаразитно действие. Предлагаме и уникална тинктура за Дихателната система,действаща ефикасно при суха и влажна кашлица,бронхити,бронхопневмонии,а също така възстановяват белите дробове след изкарано заболяване. За повече информация: https://vedona.super.website/hranitelni-dobavki 
Работно време
на Здравен център „Дар“ 
Мануална терапия и Хиропрактика
Цялостно лечение и профилактика при проблеми с опорно - двигателната и периферна нервна система.Лечение на дископатия,радикулити,и ишиас,плексит и др. Наместване на изкълчени стави,сублуксации и лечение на навехвания. 
Упражнения за здраве и самолечение
Упражнения за здраве и самолечение по авторската методика на холистичния лечител Дончо Кръстев- " Танцът на Спиралата". Методиката е с научно доказана теоретична и практическа концепция и е помогнала на хиляди души в здравен и социален план. 
Лични консултации и семинари на Сал Ракели в България
от 15 октомври 2021 г. 
Зала под наем
За йога, танци, семинари, лекции, курсове, презентации и др. 

Календар

За постите

Септември 2021 октомври 2021 Ноевмври 2021
понеделниквторниксрядачетвъртъкпетъксъботанеделя
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
  • Няма данни за месеца.

За лунния календар

Издателство

book-cover book-cover book-cover book-cover book-cover book-cover
Aдрес на Здравен център „Дар“: София 1000, ул. „Д-р Г. Вълкович“ 6, тел. 02/ 986 75 09 и 0876 809 609, email: info@dar-center.com

© 2021 Здравен център „Дар“ Всички права запазени.

Този уеб сайт е създаден от Димо Димов (dimodi). Дизайн: Здравен център Дар.