Здравен център „Дар“

Здравен център „Дар“

Сайт за природолечение, духовно здраве и хармония

Начало

Природна медицина

Природна медицина » Уринотерапия

Уринотерапия при измръзване

 * Най-ефикасното лекарство срещу измръзване е с вас, приложете го

* Случаи от практиката го потвърждават

Уринотерапията отдавна се използва в народната практика. Включително и при измръзване. Ето само някои примери на пострадали от зимните студове и как те са приложили уринотерапията.

ПРИ ИЗМРЪЗНАЛИ РЪЦЕ

  • Вече няколко години през зимата ръцете ми измръзват и кожата се напуква. Не ми помогнаха никакви кремове. Сега в продължение само на два дни натърквам ръцете си с урина и й давам време да изсъхне. Кожата на ръцете става мека като коприна, и задълго.
  • Като дете живеехме много бедно и през зимата не носехме ръкавици. Но много играехме, биехме се със снежни топки, пързаляхме се, ръцете ни все бяха мокри и премръзнали. Веднъж се прибрах вкъщи и кожата на тилната част на дланите ми се беше напукала до кръв. Болеше ме силно. Тогава баща ми ме накара да си измия ръцете със собствената ми урина. Насила се подчиних. Силно ме засърбя и заболя. Но на сутринта кожата на ръцете ми беше гладка и мека.
  • В детството си страдах от силно измръзване на пръстите на ръцете и краката. Майка ме излекува по следния начин: вечер преди лягане тя ме караше да измия ръцете и краката в собствената, още топла урина, а през нощта ме превързваше с марля, напоена с урина. Не мина много време и болките отшумяха. Този начин приложих след много години и върху собственото си дете, когато веднъж ушите му ужасно се подуха от измръзване. Така помогнах и на него.

ПРИ ИЗМРЪЗВАНЕ НА КРАКАТА

  • В детските си години ние често се прибирахме от игра с измръзнали крака. Татко слагаше сняг в кофи и ни караше да се изпишкаме в тях, а след това да сложим краката си в кофите. Той ни разказа, че на времето, когато бил войник, така си спасил краката от измръзване.
  • От 4 до 18-годишна възраст страдах от силно измръзване на краката – те ме сърбяха, боляха и силно почервеняваха. Използвал съм какви ли не мазила и отвари, но нищо не ми помогна. Тогава една моя роднина ме посъветва да използвам своята, още топла урина. Последвах съвета й веднага щом се появиха червени петна – и да не повярваш! – това ми помогна. След няколко седмици измръзването отново се прояви, но впоследствие то постепенно стихваше. И накрая съвсем изчезна. Сега съм на 58 години и не ми се е случвало краката ми да измръзнат.

ПОМОЩ ЗА ЕЗИКА!

Необичаен начин за оказване на първа помощ избрал бащата на 5-годишно дете – жители на Аляска. При температура минус 30 градуса по Целзий детето близнало перилата на стълбата и езикът му се залепил за желязото. Както съобщава д-р Аманд Адлер в един английски вестник, бащата просто се облекчил върху езика на сина си и го прибрал вкъщи.

Нека запомнят изнесената дотук информация скиори, туристи, алпинисти и всички останали, когато зимните студове им причиняват измръзвания – най-ефективното средство е с тях.

ЗАБЕЛЕЖКА. Лечението и профилактиката на много заболявания с урина подробно са описани в книгата “Уринотерапия”, която можете да си закупите в Здравен център “Дар”

 

Изпрати на приятел

Полетата, отбелязани с *, са задължителни за попълване.

Попитай „Дар“

Полетата, отбелязани с *, са задължителни за попълване.

Още статии от „Уринотерапия“

Всички статии по темата

 

Новини

Здравен център „Дар“
РАБОТНО ВРЕМЕ 
Курс Основи на здравето
13 и 14 октомври 2018 
Гонг медитация
Петък (21 септември) от 19:15 до 20:30 ч. 
Лекции и семинари на Сал Ракели в България
през септември - октомври 2018 г. 
Отдава се зала под наем
за йога, семинари, лекции, курсове, презентации и др. 

Календар

За постите

август 2018 септември 2018 Октомври 2018
понеделниквторниксрядачетвъртъкпетъксъботанеделя
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
  • Пости Пости
  • Новолуние Новолуние
  • Пълнолуние Пълнолуние
  • Ден на „екадаши“ Ден на „екадаши“
  • Ден на „двете тръби“ Ден на „двете тръби“

За лунния календар

Издателство

book-cover book-cover book-cover book-cover book-cover book-cover
Aдрес на Здравен център „Дар“: София 1000, ул. „Д-р Г. Вълкович“ 6, тел. 02/ 986 75 09 и 0894 397 473, email: info@dar-center.com

© 2018 Здравен център „Дар“ Всички права запазени.

Този уеб сайт е създаден от Димо Димов (dimodi). Дизайн: Здравен център Дар.