Здравен център „Дар“

Здравен център „Дар“

Сайт за природолечение, духовно здраве и хармония

Начало

Ако спирате всеки път, когато ви обидят или оплюят, никога няма да стигнете до мястото, където трябва да отидете.
Тибор Фишър

Рубрики

Масажи

Масажи Масажи

Курсове

Курсове Курсове
Природна медицина

Природна медицина » Уринотерапия

Уринотерапия при измръзване

 * Най-ефикасното лекарство срещу измръзване е с вас, приложете го

* Случаи от практиката го потвърждават

Уринотерапията отдавна се използва в народната практика. Включително и при измръзване. Ето само някои примери на пострадали от зимните студове и как те са приложили уринотерапията.

ПРИ ИЗМРЪЗНАЛИ РЪЦЕ

  • Вече няколко години през зимата ръцете ми измръзват и кожата се напуква. Не ми помогнаха никакви кремове. Сега в продължение само на два дни натърквам ръцете си с урина и й давам време да изсъхне. Кожата на ръцете става мека като коприна, и задълго.
  • Като дете живеехме много бедно и през зимата не носехме ръкавици. Но много играехме, биехме се със снежни топки, пързаляхме се, ръцете ни все бяха мокри и премръзнали. Веднъж се прибрах вкъщи и кожата на тилната част на дланите ми се беше напукала до кръв. Болеше ме силно. Тогава баща ми ме накара да си измия ръцете със собствената ми урина. Насила се подчиних. Силно ме засърбя и заболя. Но на сутринта кожата на ръцете ми беше гладка и мека.
  • В детството си страдах от силно измръзване на пръстите на ръцете и краката. Майка ме излекува по следния начин: вечер преди лягане тя ме караше да измия ръцете и краката в собствената, още топла урина, а през нощта ме превързваше с марля, напоена с урина. Не мина много време и болките отшумяха. Този начин приложих след много години и върху собственото си дете, когато веднъж ушите му ужасно се подуха от измръзване. Така помогнах и на него.

ПРИ ИЗМРЪЗВАНЕ НА КРАКАТА

  • В детските си години ние често се прибирахме от игра с измръзнали крака. Татко слагаше сняг в кофи и ни караше да се изпишкаме в тях, а след това да сложим краката си в кофите. Той ни разказа, че на времето, когато бил войник, така си спасил краката от измръзване.
  • От 4 до 18-годишна възраст страдах от силно измръзване на краката – те ме сърбяха, боляха и силно почервеняваха. Използвал съм какви ли не мазила и отвари, но нищо не ми помогна. Тогава една моя роднина ме посъветва да използвам своята, още топла урина. Последвах съвета й веднага щом се появиха червени петна – и да не повярваш! – това ми помогна. След няколко седмици измръзването отново се прояви, но впоследствие то постепенно стихваше. И накрая съвсем изчезна. Сега съм на 58 години и не ми се е случвало краката ми да измръзнат.

ПОМОЩ ЗА ЕЗИКА!

Необичаен начин за оказване на първа помощ избрал бащата на 5-годишно дете – жители на Аляска. При температура минус 30 градуса по Целзий детето близнало перилата на стълбата и езикът му се залепил за желязото. Както съобщава д-р Аманд Адлер в един английски вестник, бащата просто се облекчил върху езика на сина си и го прибрал вкъщи.

Нека запомнят изнесената дотук информация скиори, туристи, алпинисти и всички останали, когато зимните студове им причиняват измръзвания – най-ефективното средство е с тях.

ЗАБЕЛЕЖКА. Лечението и профилактиката на много заболявания с урина подробно са описани в книгата “Уринотерапия”, която можете да си закупите в Здравен център “Дар”

 

Изпрати на приятел

Полетата, отбелязани с *, са задължителни за попълване.

Попитай „Дар“

Полетата, отбелязани с *, са задължителни за попълване.

Още статии от „Уринотерапия“

Всички статии по темата

 

Новини

Работно време
на Здравен център „Дар“ 
Следващата гонг медитация ще се състои
на 25.09 /петък/ от 19:15 до 20:30 ч. 
Отдаваме зала под наем
За йога, танци, семинари, лекции, курсове, презентации и др. 

Календар

ПЕТРОВИТЕ ПОСТИ
започват на 15 юни и продължават до 28 юни За постите

Септември 2020 октомври 2020 Ноевмври 2020
понеделниквторниксрядачетвъртъкпетъксъботанеделя
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
  • Няма данни за месеца.

За лунния календар

Издателство

book-cover book-cover book-cover book-cover book-cover book-cover
Aдрес на Здравен център „Дар“: София 1000, ул. „Д-р Г. Вълкович“ 6, тел. 02/ 986 75 09 и 0876 809 609, email: info@dar-center.com

© 2020 Здравен център „Дар“ Всички права запазени.

Този уеб сайт е създаден от Димо Димов (dimodi). Дизайн: Здравен център Дар.