Здравен център „Дар“

Здравен център „Дар“

Сайт за природолечение, духовно здраве и хармония

Начало

Ако умеете да се вслушвате в себе си, никога няма да станете играчка в ръцете на съдбата.
Парацелз

Рубрики

Масажи

Масажи Масажи

Курсове

Курсове Курсове
Източна медицина

Източна медицина » Възможностите на човека

Четири години само на слънчева храна

Екип от немски лекари обстойно изследват колегата си д-р Михаел Вернер, който работи и живее само на вода и плодови сокове. Доктор Вернер се занимава с научни изследвания върху онкологичните заболявания. А самият той вече повече от четири години се е подложил на научен експеримент, който засега дава неподозирани резултати.

Изследователят спрял да се храни с обичайната храна. В разговор с него той уверява, че се зарежда с енергия само от слънчевата светлина. Най-интересното в случая е, че според него той дори наддал килограми.

Д-р Вернер на може за сега да даде точно научно обяснение за това, което се случва с него. Той е на мнение, че с помощта на силно самовнушение успява да живее без храна. Диетолозите, които наблюдават доктора не могат да обяснят как този режим не е навредил на здравето му.

Разредените с вода плодови сокове, с които се храни д-р Вернер, според съвременната наука не могат да доставят на организма всичко необходимо за неговото нормално функциониране. В частност учените не могат да обяснят как може толкова дълго време човек да оцелява без протеини и мазнини.

Иван БЕЛОВСКИ

/
НАШИЯТ КОМЕНТАР

В поредица от материали в. „Дар“ споделя със своите читатели опитът на много хора, които в продължение на години се хранят само със слънчева светлина. Как е възможно? - питат се мнозина. Отговорът на този въпрос дава още през 1933 г. д-р Джордж Крайл на едно събрание на медици, състояло се на 17 май в Мемфис. Ние ще го цитираме, но днес науката разполага с още по-точни данни и обяснения, които също ще споделим с нашите читатели в следващите броеве на вестника.

„Това, което ядем, е лъчение, нашата храна е квант енергия – казва д-р Крайл. – Това така важно лъчение, което освобождава електрическите токове за електрическата верига на тялото – нервната система, се захранва от слънчевите лъчи. Атомите са слънчеви системи. Атомите са носителите, пълни със слънчево лъчение, подобно на многократно навита пружина. Тези безбройни, пълни с енергия атоми се поемат като храна. Щом влязат веднъж в човешкото тяло, тези заредени носители, атомите, се разреждат в протоплазмата на тялото, лъчението доставя нова химическа енергия, нови електрически токове. Тялото ви е направено от такива атоми. Те са вашите мускули, мозък и сетивни органи, такива като очите и ушите.“

 

Изпрати на приятел

Полетата, отбелязани с *, са задължителни за попълване.

Попитай „Дар“

Полетата, отбелязани с *, са задължителни за попълване.

Още статии от „Възможностите на човека“

Всички статии по темата

 

Новини

Билки срещу COVID - 19
В Здравен център Дар предлагаме билкови формули,синергични билкови продукти с запазената марка " Формула 1",които имат мощно имуностимулиращо действие; Действат бързо и ефикасно,с с изразено противовъзпалително,антивирусно,антибактериално,противогъбично и антипаразитно действие. Предлагаме и уникална тинктура за Дихателната система,действаща ефикасно при суха и влажна кашлица,бронхити,бронхопневмонии,а също така възстановяват белите дробове след изкарано заболяване. За повече информация: https://vedona.super.website/hranitelni-dobavki 
Работно време
на Здравен център „Дар“ 
Мануална терапия и Хиропрактика
Цялостно лечение и профилактика при проблеми с опорно - двигателната и периферна нервна система.Лечение на дископатия,радикулити,и ишиас,плексит и др. Наместване на изкълчени стави,сублуксации и лечение на навехвания. 
Упражнения за здраве и самолечение
Упражнения за здраве и самолечение по авторската методика на холистичния лечител Дончо Кръстев- " Танцът на Спиралата". Методиката е с научно доказана теоретична и практическа концепция и е помогнала на хиляди души в здравен и социален план. 
Лични консултации и семинари на Сал Ракели в България
от 15 октомври 2021 г. 
Зала под наем
За йога, танци, семинари, лекции, курсове, презентации и др. 

Календар

За постите

Септември 2021 октомври 2021 Ноевмври 2021
понеделниквторниксрядачетвъртъкпетъксъботанеделя
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
  • Няма данни за месеца.

За лунния календар

Издателство

book-cover book-cover book-cover book-cover book-cover book-cover
Aдрес на Здравен център „Дар“: София 1000, ул. „Д-р Г. Вълкович“ 6, тел. 02/ 986 75 09 и 0876 809 609, email: info@dar-center.com

© 2021 Здравен център „Дар“ Всички права запазени.

Този уеб сайт е създаден от Димо Димов (dimodi). Дизайн: Здравен център Дар.