Здравен център „Дар“

Здравен център „Дар“

Сайт за природолечение, духовно здраве и хармония

Начало

За духа и за душата

За духа и за душата » Духовни учения

Нашата Земна майка

Тогава много болни и недъгави дойдоха при Иисус и го запитаха:

- Ако Ти знаеш всичко, кажи ни защо страдаме от тези мъки? Защо не сме здрави като другите хора? Учителю, изцели ни, за да можем и ние да си възвърнем силите и да не ни измъчват повече тези страдания. Знаем, че имаш силата да изцеляваш всички видове болести. Освободи ни от Сатана и от неговите напасти.

Иисус отговори:

- Щастливи сте вие, които сте гладни за истината, защото Аз ще ви заситя с хляба на Мъдростта. Щастливи сте вие, които чукате, защото ще ви отворя вратата на Живота. Щастливи сте вие, които искате да отхвърлите властта на Сатаната, защото ще ви заведа в царството на ангелите на нашата Майка, където Сатана няма сила.

Изумени, те Го попитаха:

- Коя е нашата Майка и кои са нейните ангели? Къде е нейното царство?

- Вашата майка е във вас, и вие сте в нея. Тя ви носи: тя ви дава живот. Тъкмо тя ви е дала това тяло и ще настъпи ден, когато вие отново ще й го върнете. Щастливи ще бъдете вие, които сте дошли да опознаете нея и нейното царство, ако приемете ангелите на вашата Майка и се подчините на нейните закони. Истина ви говоря - който постъпи така, никога не ще види болест. Защото силата на нашата Майка превъзхожда всяко зло. Тя погубва Сатана и неговото царство, и тя управлява вашите тела и всичко живо.

Кръвта, която тече в нас, е родена от кръвта на нашата Земна Майка. Нейната кръв се излива от облаците, пробива си път в земните недра, ромоли в планинските ручеи, тече в реките из равнините, спи в езерата и мощно шуми в бурните морета.

Въздухът, който ние дишаме, е роден от диханието на нашата Земна Майка.

Нейното дихание синее в небесните висини, шуми в планинските върхове, шепти в листата на горите, люлее се над полята, дреме в дълбоките долини, вее жарко в пустините.
Твърдта на нашите кости е родена от костите на нашата Земна Майка, от скалите и камъните. Те стърчат по планинските върхове, лежат по склоновете като спящи гиганти, седят като идоли в пустинята и се крият в земните дълбини.

Нежната ни плът е родена от плътта на нашата Земна Майка, чиято плът ни привлича със своите жълти и червени краски в плодовете на дърветата и ни храни с урожая на разораните поля.

Нашите вътрешности са родени от вътрешностите на нашата Земна Майка и са скрити от нашите очи, подобно на невидимите земни глъбини.

Светлината в нашите очи и слухът на нашите уши са родени от цветовете и звуците на нашата Земна Майка, които ни обгръщат от всички страни, тъй както морските вълни обгръщат рибата, а въздухът - птицата.

Казвам ви самата Истина, Човекът е син на Земната Майка, и именно от нея Човешкият син получава своето тяло, както тялото на младенеца се ражда от лоното на неговата майка. Истина ви казвам, вие сте едно със земната ни майка - тя е във вас, и вие сте в нея. От нея сте се родили и в нея отново ще се върнете. Затова спазвайте нейните закони, защото само този, който почита своята Земна Майка и следва нейните закони, може да живее дълго и да бъде щастлив.

Из „Евангелие на Мира от есеите“

 

Изпрати на приятел

Полетата, отбелязани с *, са задължителни за попълване.

Попитай „Дар“

Полетата, отбелязани с *, са задължителни за попълване.

Още статии от „Духовни учения“

Всички статии по темата

 

Новини

Работно време
на Здравен център „Дар“ 
Гонг медитациите ще бъдат възобновени
след премахването на извънредното положение на 18.05 /събота/ от 18:30 до 29:00 ч. 
Курс Здрaви очи без очила
9 и 10 май 
Масажи в „Дар“
ИЗБЕРЕТЕ ТУК 
Отдаваме зала под наем
За йога, танци, семинари, лекции, курсове, презентации и др. 

Календар

ВЕЛИКИЯ ПОСТ
започва на 2 март и продължава до 19 април, Великден За постите

Април 2020 май 2020 Юни 2020
понеделниквторниксрядачетвъртъкпетъксъботанеделя
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
  • Пости Пости
  • Новолуние Новолуние
  • Пълнолуние Пълнолуние
  • Ден на „екадаши“ Ден на „екадаши“

За лунния календар

Издателство

book-cover book-cover book-cover book-cover book-cover book-cover
Aдрес на Здравен център „Дар“: София 1000, ул. „Д-р Г. Вълкович“ 6, тел. 02/ 986 75 09 и 0876 809 609, email: info@dar-center.com

© 2020 Здравен център „Дар“ Всички права запазени.

Този уеб сайт е създаден от Димо Димов (dimodi). Дизайн: Здравен център Дар.