Здравен център „Дар“

Здравен център „Дар“

Сайт за природолечение, духовно здраве и хармония

Дискинезия

Дискинезия (прегъване) на жлъчния мехур и жлъчните пътища

Дискинезия (прегъване) на жлъчния мехур и жлъчните пътища

Дискинезията на жлъчния мехур и жлъчните пътища е функционално нарушение, най-често от нервно-вегетативен характер, изразяващо се в различни по продължителност повишен тонус (спазъм) или понижен тонус (атония) на гладката мускулатура на жлъчния мехур или жлъчните пътища. При състоянието на повишен гладко-мускулен тонус симптомите са подобни на тези при жлъчнокаменна болест.

Енергиен вампиризъм

Енергийната основа на човека

Духовният свят или силите на душата се формират от енергиите на радостта, любовта и мъдростта. Именно те, заедно с вярата, волята и надеждата, преобразуват плътните енергии на храненето и дишането в качествено ново състояние, лежащо в основата на здравия и щастлив живот. Тези качества правят човека “отворена космическа система”.

Енергиен вампиризъм

Слънчеви и Лунни вампири

Енергията на Слънчевите хора-енергийни вампири е гореща, суха и винаги агресивна. Това са жестоки хора, които наричаме „садисти“. Те са във висша степен егоисти. Енергията на Лунните хора-вампири е противоположна на Слънчевите. Тя е влажна и студена, и със силен магнетизъм. Това са хората, които незабелязано, меко и спокойно изтеглят енергията ни.

Енергиен вампиризъм

Вампири в семейството

Първият показател за вампиризъм между съпрузите е ревността. Ревността не е любов, а начин на вампирите да държат жертвата си в постоянно енергийно /психично/ напрежение. Семейните драми, имайки за причина ревността, почти винаги довеждат до разпад на семейството. А докато са заедно, вампирът-съпруг/а/, чрез ревността си провокира донора-съпруг/а/

Енергиен вампиризъм

Съседите-вампири

Слънчевите вампири постоянно ви държат в някакво психично напрежение. Или всяка вечер силно включват музика, телевизия, радио, за да се чува в целия блок. Те постоянно чукат, тропат, правят нещо, и все по нощите, защото ги подтискат тежки енергии. Създавайки шум, те ни раздразняват и по този начин получават от нас поредната порция енергия.

Още статии

Всички статии

 

Новини

Здравен център Дар
РАБОТНО ВРЕМЕ 
Гонг медитация в Здравен център „Дар“
в петък (21 октомври) от 19:00 до 20:30 ч. 
Курс по Йога
всяка сряда от 18:30 часа 
Курс Здрaви очи без очила
28 и 29 октомври, 2017 г. 
Даваме зала под наем
за йога, семинари, лекции, курсове, презентации, др. 

Календар

КАЛЕНДАР НА ПОСТИТЕ
за 2017 година За постите

Октомври 2017 ноевмври 2017 Декември 2017
понеделниквторниксрядачетвъртъкпетъксъботанеделя
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
  • Няма данни за месеца.

За лунния календар

Издателство

book-cover book-cover book-cover book-cover book-cover book-cover
Aдрес на Здравен център „Дар“: София 1000, ул. „Д-р Г. Вълкович“ 6, тел. 02/ 986-75-09 и 986-31-08, email: info@dar-center.com

© 2017 Здравен център „Дар“ Всички права запазени.

Този уеб сайт е създаден от Димо Димов (dimodi). Дизайн: Здравен център Дар.